dagens skönhetstips kan orsaka hudcancer

VET NI?! man kan faktiskt göra egna fräknar om man vill ha det och inte är född med de ljuvliga klottret. det krävs inga produkter, men man kan behöva en utlandsresa (varmt land) om man önskar snabbt resultat!
gör såhär:
sola tills huden börjar koka, blir bubblig, får brännskador och du kan skala av skorpor från pannan, näsan och kinderna. det är inte helt smärtfritt, men vill man vara fin får man lida pin.
när man ser ut som på bilden ovan kan man börja fundera på refrängen och kanske dra sig tillbaka till kalla sverige... och varför säger jag kalla sverige när sverige faktiskt också har sina glansdagar några gånger i juni? jo för att man helst ska göra det här under sveriges kallaste vinter för att få bäst resultat. när du kommer hem från varma, t.ex. thailand, och brännskadorna är ett faktum, så torkar huden lättare ut i kalla sverige; det blir då mycket lättare att skala av alla skorpor från ansiktet! (och som sagt, inte helt smärtfritt.)
(kOlLa PaNnaN!!) undvik sen stark sol i några månader (ca. 6-12). där du blev mest bränd kommer fräknarna att dyka upp så fort huden får kontakt med lite sol igen! men undvik som sagt stark sol 6-12 månader efter du varit utomlands.
bieffekter: hudcancer (har dock inte drabbat mig...).
:D

thug life mothafakka

middag: thaimat från two thai takeaway. mätt så jag kräks. jag har verkligen spenderat hela dagen i sängen och det har nog varit bra för min skalle. har haft lite svårt att sova inatt, för hur jag än vrider och vänder på mig så gör det ont på huvudet efter alla sår och bulor.
thug life.
egentligen skulle jag har gått till gymmet idag, men det funkar inte riktigt med min hosta. får hoppas att det blir bättre i morgon så jag kanske kan ta en sväng dit på lördag! på tal om lördag så ska jag jobba då. jag har sagt det förr, och jag säger det igen - barnflicka på solsidan. det låter så kul. jag föreställer mig att jag är på väg till fredde och michan för att vakta ebba och viktor varje gång, haha.

spottkopp och gröt

sjukost.
jag ligger i sängen, ska nu käka en dunderbrunch; en skål med havregrynsgröt med jordgubbar, banan och massa annat gotttttttt. sen ska jag dricka grönt te med honung och blåbärssoppa och fun light. här ska kissas ut baciller! datorn är redo med ett avsnitt hollywoodfruar och min spottkopp är redo för ännu en omgång slembollar.
hejdå!