Imorrn!

Imorrn drar vi! Eller rättare sagt, om några timmar! God jul och gott nytt år!

Lika bra å dö

På AWn igår pratade jag och mina kollegor om Jordens undergång. Både jag och kollegan Sandra kommer (om allt går som det ska) att befinna oss i flygplan uppe i luften när almanackan slår över till den 21 december 2012 och Mayafolkets kalender "tar slut". 

Fantasin flödade. Jag tänkte mig att Jorden skulle implodera under oss och att gravitationen skulle försvinna så vi skulle susa ut genom ozonlagret (vilket ozonlager:Pp.P:P.p:PP:p:P:P) och sväva runt ute i rymden tillsammans med alla andra flyplanspassagerare. Vi skulle då ta kort och *instagramma*. Men. Vi skulle ju inte få några likes :((( Lika bra å dö. 
På torsdag drar vi och jag har inte packat klart än. Jobbigt. Har bara med mig en massa fula och praktiska resekläder, men jag kommer nog se ut som en riktig gLoBeTrOtTeR. 

Nu ska jag spela in musik! Trololololo
 
 

Erik Hassle - This Christmas


Såhär såg det ut när min familj firade jul innan jag och alla mina kusiner fanns. Det är farsan som dansar runt som ett jehu och får paket från tomten och bockar artigt. Kan kolla på den hur många gånger som helst, och varje gång sakna farmor och farfar lika mycket. 

Superfin! Tack Jerko. Puss.