tjakomdå små endorfiner

nu har sista flyttlasset gått. lägenheten är tom och mitt hjärta likaså. haha nääääjjä. jag är glad, varför klaga? vad är väl en trea i hammarbyhöjden mot en etta utan kök där jag får dela rum med två andra?

skämt åsido. int ä ja bitter int. ja bo jö me lundströms ja. ä bli bra dehär.

i morgon ska jag knåpa ihop en svenskagrej och några kompskisser, sen ska jag förhoppningsvis kunna njuta lite av lovet.

just nu sitter jag och väntar på att ena lundströmmarn ska komma hem från bion. jag måste gå ner och öppna porten till den nyckellösa stackaren. tills dess får jag underhålla mig med tv3play.

jahaa, nähää.
så snart jag blivit fri från denna värdelösa förkylning ska jag träna tills jag inte har nån svett kvar att svettas. jag måste tömma mig själv på dålig energi snarast. endorfiner? komsi komsi.

update

halloj! sitter i soffan o vilar min gamle rygg. det tar på kroppen att lyfta kartonger och ha sig. i morgon går första (och förhoppningsvis sista) flyttlasset och på söndag ska vi vara ute helt och hållet. de nya ägarna flyttar in på torsdag och det känns... sådär.
jag och lilla dompen i skolan idag.
nu sitter jag och tar paus i packandet, kollar på serier och väntar på att marcus ska komma hem. förhoppningsvis kommer carro hit ikväll för att hjälpa till med lite packning också. nu måste jag snyta mig igen. jag tror att jag har feber på ingång...

nejdå

halloj!
jag hoppas samtliga förstod att jag var ironisk när jag skrev att det var synd om mig i föregående inlägg............ nu kan jag sluta hoppas. nu vet ni. hur som helst. firmafesten var rolig och i söndags åkte vi på kalas för min lilla älsklingskusin logan som fyllde 5 år i veckan. stora killen.
jag har varit hemma från skolan hela veckan för att jag har varit sjukis. i morgon däremot är jag ledig, så då ska jag plugga röven av mig och på eftermiddagen är det dags för pianolektion med gina!

i helgen ska vi flytta ut helt och hållet. det känns inge bra nu, men det kommer bli bra sen. vill jag tro. nästa vecka är det lov och då har jag och vendela bestämt oss för att komma igång med träningen igen.jag har inte så mycket mer att skriva om. puss o kram!