i en hatt?

var är du lilla sommar, i en hatt? vad gör du nu på sommarn, jagar katt? tralalalla. det är snart augusti och sommaren är inte här. hoppas att den kommer framåt oktober någon gång. vore ju hur fett som helst. jag bara kör och kör och när jag inte kör så är jag med mina kompisar. idag ska jag köra igen, trooor minsann att det var stadskörning på schemat! igår var jag hemma hos Carro, hon bakade bullar och jag halvsov. innan det var jag och massa andra nere vid en sjö och åkte wakeboard. jag använde muskler jag inte visste fanns och idag har jag det inte helt lätt med rörligheten i kroppen. nu ska jag göra mig i ordning, om en timme går tåget till Stockholm. först ska jag åka till Hammarby och hämta ut mina linser så att jag kan börja se igen, sen ska jag åka till körskolan. nu måste jag piffa till mig! hoojt!

ett rätt äckligt inlägg

 
jag har städat HELA mitt rum idag. innan var det fyllt av flyttlådor och kläder. man såg ärligt talat inte golvet. nu ser det ut som ett sterilt forskningsområde. det är sterlit också, för SOM jag städat! tror att jag dammsög senast typ 2009 innan idag. helfräscht. 
 
stina och felicia kom över förut också. vi grillade och snackade skit. dundermysigt. 
 
nu sitter jag nere i vardagsrummet och håller på att bli uppäten av mygg. världens äckligaste djur. förutom fästingar. min brors katt sprang runt med två fästingar stora som katten själv idag. en av fästingarna ramlade av för att den var så fet, sen råkade jag kliva på den. den sprängdes precis mellan mina nakna tår.........
 
nu ska jag ta mitt pick och pack, slänga mig i min nybäddade säng och sova läääänge. imorrn ska jag träffa marcus, sen johan, sen ska jag på kalas hos grannen, sen ska jag på fest hos juliafulia. innan det tänkte jag försöka ge mig ut på en promenad. kanske tvingar med mig marcus eller johan. 
 
god natt! 
 
 
 
 
 
 

tut tut, heär kommä ja!

Vilken dag! är helt slut i huvudet! har haft tre körlektioner idag, alla på 80 minuter, varav två direkt efter varandra. det är så roligt att märka hur jag utvecklas! idag fick jag köra ut till Lidingö, sen inne i stan typ vid Sveavägen, kring Odelplan och det gick bra! Vill lära mig mermermer.

Märker att jag skriver som en kratta, så nu ska jag däcka i sängen. jag kommer sova som en sten, var så säker!

GODNATT:)))

(förlåt för att jag ser så arg ut på bilden. var egentligen bara glad för att jag hade
en bra hårdag.)