got shot

hur får man ett skjutmärke mitt på halsen? det är inte myggbett. inte loppbett. inte nåt annat bett heller. what is wrong? god natt. ska upp om 5 timmar.

livet alltså <3

halloooj! nu är jag färdigpackad och redo för flytt. problemet är bara, att nu när jag rensat ur all skit ur mitt rum här i katrineholm så är det så fint att jag inte längre vill flytta ifrån det. lyxproblem... men se själva!!!!
 
hur kan man vilja flytta härifrån liksom???? 
 
vet inte. men flytta ska jag, och längtar gör jag. fem nätter kvar, sen! sen! sen så! jag är en såndär lyckligt lottad unge. 
 
förresten luktar det höst ute. och förresten gillar jag min nya app där jag kan göra kollage och min andra nya app där jag kan redigera kollagen och få allt att se mycket mysigare ut. bilden där nere ska väl vara nån slags romantisering av en snorig höst och hur jag skulle vilja gå klädd under den snoriga hösten. 
 
tänk på att jag är nybörjare, ok?
 
längtar till på fredag! då börjar mitt normala liv igen! jag får nånstans att bo och jag har ett jobb att sköta! jag ska ta tag i mitt liv och i jul förhoppningsvis åka till burma! 
 
jag börjar fatta att jag tagit studenten och att pruttskolan är över. jag börjar få struktur och mål i vardagen. jag vet vad jag vill göra, ska bara spara ihop en massa pengar först. jag vill börja plugga, jag vill ut och resa, jag vill volontärarbeta i afrika osv osv osv osv osv! livet <3
 
nu ska jag slänga mig i duschen, poppa upp en skål med popcorn och krypa ner under täcket framför söndagsfilmen på fyran. god natt! 

på fredag!

som ni redan vet så flyttar jag på fredag. det ska bli skitkul osv, men att packa alla dessa flyttlådor... är så, såå tråkigt!

det är så pass tråkigt att jag inte har börjat än:-)))

vet liksom inte hur jag ska sortera alla kläder????

ska väl börja snart.. eventuellt.