One Direction

Hatar mig själv för att jag fått en crush på låten "Little things" med One Direction. De små pojkarna som sjunger om att dom tycker om sina tjejer även om dom har för små jeans.

Ikväll ska jag handla massa smink! Bryyyy er dåååå.

Herrå!

Skavsår på kontor

Idag efter jobbet svängde Mackanpackan förbi och målade taket i vår hall, käkade middag och stack hem. Inte helt enligt veckoschemat, men vad gör det om hundra år? Sen har jag fått upp lite prylar på mina hyllor här uppe på loftet! Ska ta bättre bilder någon gång.Har suttit och försökt få ihop någon slags budget för Mars hela kvällen. Eftersom jag var ledig första veckan i Januari och har varit sjuk en hel del var lönen som kom nu inte något att hänga i granen efter att hyran var dragen och sparkontot påfyllt. Men i helgen (läs lördag) kan jag åtminstone spendera 1000kr med gott samvete. Hehehe.

Kommer vara fattig som kyrkråttan själv innan halva Mars passerat om jag känner mig själv rätt. Kommer vara som ett skavsår på sparkontot.

Nu ska jag slagga! Byebye!

Så himla mätt!

Jag mår iiiilla, som en goriiiilla. 
 
Dricker så himla mycket grejer (kosttillskott och mediciner) till frukost så jag knappt får plats med själva frukosten. Så nu mår jag illa och är sjukt yr.  
 
Hur som helst. Jag börjar jobba om 15 minutrar. Min kortaste dag idag, jobbar 8-16. Efter jobbet ska jag eventuellt åka in till stan och försöka hitta bra smink. HATAR att köpa smink. Det är dyrt, man vet aldrig om det är bra och man ändrar ändå hudfärg hela tiden. 
 
Nu måste jag krypa ner från loftet, börjar om 12 minuter nu! hihi. Hejdå! 
 
en konstig bild på mig precis just nyss. 
 
Börjar om 9 minuter! Hejdå!