Hej Gina!

Jag fick ju en kommentar från dig om att du ville träffas. Jag lovade ju att vi skulle hänga & käka middag & gå på bio (med lite bättre tidsmarginal än sist). Sen lovade jag ju att du skulle få dina födelsedagspresenter också! 

Jag lovar fortfarande allt dehär. Nu är kruxet bara att få till en bra dag! Nu i helgen blir lite knepigt, för då ska jag & Petter vara barnvakt åt mina småkusiner på lördagen och sen flytta in i vår nya lägenhet på söndagen! Helgen efter det (alltså 7-8 december) kommer vi att behöva bygga bokhyllor och köpa möbler till den nya lägenheten, men helgen efter det (!) alltså 14-15 december har vi ingenting planerat! 

Jag veeet att det är ganska långt dit, men det är det enda som verkar funka eftersom vi ska flytta & dona.

SÅ - funkar lördagen den 14 december eller söndagen den 15 december för dig? Kolla med mamma & pappa och hör av dig (eller skriv en kommentar, så hör jag av mig.) 

Annars får vi försöka få till en vardag när jag slutar tidigt och inte tränar efteråt! Men det vore mysigt att ha en heldag på en helg! Hör av dig! Pussgurka! 


 

ps. min blogg är alltså i vanliga fall ingen kontaktannons för släkt-dejting men jag gör ett undantag för tjorven på bilderna! ds. 

PE EMM ESS YES YES YES

Jaha. Det här med PMS. Igen.

På ett sätt ser jag fram emot klimakteriet.

Alla är snyggare & smalare än jag, alla har snyggare kläder än jag, jag är blekare än alla andra och alla andra luktar godare eftersom jag luktar bondgård pga otaliga blöjbyten på min arbetsplats. Alla kör bil bättre än jag och alla som tycker att jag är söt ljuger.

Detta. Ingen matlust. Bara chokladlust...

..... vet inte vad jag ska skriva mer om det här.

........................

.... i morgon är det ju i alla fall fredag. Jag ska ta bilen till Katrineholm och börja tömma Petters lägenhet inför flytt. Jocke & Ackie ska haka på.

Nu ska jag sova lite tror jag. Klappa på min stora, svullna mage, klia lite på dubbelhakorna, kanske hade jag tagit en chokladbit om det inte vore så att jag redan ätit upp allt.

Jaha Nehe.

På återseende då.

 
 

Uppsala!

Åkte till Filippa i Uppsala igår. Hon & Ludde har hittat världens mysigaste lägenhet där dom bor nu när dom pluggar där. 

Vi hade hur som helst planer på att gå ut och göra Uppsalas nattliv, men vi stannade hemma och tog det rätt lugnt istället. Mysigt. 

Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm igen där jag ska möta upp Petter. Det här låter både töntigt och sjukt men det här har varit första helgen som vi varit utan varandra sen vi blev tillsammans i Januari. 

Nu ska jag luta mig tillbaka, lyssna på Håkan och kanske sova lite.