20 år!

Hallå! Nu är jag alltså 20 år. Har varit det i 16 dagar och ännu inte tagit tummen ur och gått till systembolaget. Tänkte göra det i helgen. 

Livet som 20-åring då? Undrar ni. Jo, det mesta är sig likt. Jag har färgat håret för första gången i mitt liv. Var hos frisören i 5 timmar och det var värt varje minut (och öre). Gå till Shortcut på söder om ni är inne på att fixa frillan. Grymma. 

Jag sparar pengar, funderar på framtiden. Undrar varför jag bor kvar i Sverige, när jag hatar vinter. Ska göra något åt det så fort jag sparat ihop tillräckligt. 

I helgen är det fest! 

Snabbis

dags för en uppdatering! vi är på landet och förbereder nästa veckas superhäftiga 20årsfest. Sen njuter vi lite av skogen och landet också. Här är vi!

Sista 19

Dehär är förmodligen det sista inlägget jag någonsin kommer skriva som 19åring.

Imorgon fyller jag 20 år. På torsdag händer en (förhoppningsvis) rolig & hemlig grej. På lördag ska jag ha kalas för släkt & vänner och två helger efter det ska jag ha ännu mer firande! Nästa vecka ska jag köra halkan. I oktober ska jag vara barnvakt till mina bästa kusiner och förhoppningsvis ha uppkörning om allt går som det ska!

Längtar så att jag är alldeles pirrig till imorgon. Haha. Som när man är liten och taggar i månader innan födelsedagar och julaftnar.

Nu ska jag fortsätta jobba! Puss!