48 timmar på ArlandaSå igår 14.40 skulle planet ha gått. Det gjorde det inte. 

Idag gick det inget plan heller. 

Så imorgon, 09.05 gör vi ett nytt försök. 

Vi har bott på hotell här vid Arlanda sen dess, fått det mesta betalt o egentligen haft det rätt bra. Vi har badat i en utomhuspool och bastat. 

... Och bråkat med SAS och alla möjliga försäkringsbolag. 


Hur som helst. 

Imorgon 9.05 provar vi som sagt igen. Håll tummarna! 

Fick en liten maskot av min älskade familj när vi tog farväl igår. Dom kommer nog och vinkar av mig igen i morgon bitti! 
<3

Världens bästa Petter. Även om jag är borta ett par månader så är han MIN, hör ni de alla brudar?!?! :):):):):)

 
Var bara tvungen att dela med mig av dom här fina bilderna på mig och min prinsessa. Hittade dom nu när jag skulle tömma mobilen på gamla bilder. Dom här är från i våras när vi var ute på Sandhamn, strax efter vi kommit hem från vår Burma/Kina-resa. 
 

Väskan är packad!


VÄSKAN ÄR PACKAD! och astung! Har också svalt dukoral (vaccin mot magsjuka ish) ca 6 dagar för sent, men äsch. Jag har redan gett upp och accepterat att jag kommer bli magsjuk i Indien hur jag än bär mig åt. 
 
Imorgon ska jag cykla in till stan snabbt, få pengarna tillbaka eller byta min sämsta självipinne från Glitter, sen ska jag till apoteket och handla allt jag glömt. Klockan 12.00 går bilen mot Arlanda. Hela min familj + Petter ska med o säga hejdå. Så Jocke får ta tåget (Jocke = min reskompis första månaden, sen är jag som sagt solo.). 
 
Vi kom hem från Sälen typ 21.30 ikväll. Segt. Men veckan där borta har varit grymt rolig, mysig och allt sånt där. 
 
Nu är jag taggad på flied lice wid chicken och solbränna. 
 
Vem som är mest nervös? Förutom att jag har typ feber, alltså verkligen, riktigt resfeber fast med äkta feber + orolig mage, så är min storebror mest nervös. Han vill inte att jag ska åka och blir arg när jag pratar om vilka sånger dom ska spela på min begravning OM jag nu dör. 
 
Hehe. 
 
Hejdå!