3...2...1...

Nedräkningen fortsätter...

3 veckor kvar tills vi åker till Sälen. 
4 veckor kvar tills jag åker till Sri Lanka. 

Igår tömde vi hela vår lägenhet o flyttade ut. Hem till loftet hos mina päron. Vi åkte till Katrineholm o tömde all packning, sen slutade kvällen med en massa vindrickande med mina bästa svärisar!

Idag ska vi åka hem igen. Ska bara vila lite. 

Har haft massa småflätor i håret i flera dagar. Man märker inte när det blir smutsigt heheh

Smygreklam för mossan

BY THE WAY, om ni inte la märke till min ring jag hade på mig så är ni blindstyren. Det är min mamma Karin Hassle och hennes kompis Anki Myrland som gjort den. KOLLA LIKSOM!
 
Imorgon har dom vernissage på Galleri Movitz, Hornsgatan 40 i Stockholm. Vernissaget håller igång 16.00-20.00 i morgon, sen håller utställning på 11.00-18.00 varje dag fram till 4 december.
 
Jag kommer vara där ibland om någon vill ha en autograf. Ni får ta med penna och papper själva. Herre gud.
 
VÄLKOMNA! 
 
Nu - kolla ringen!!!! 
 
 

Mitt break

Ah, det här var nog mitt break. Nu är jag kändis o allt. Hur det känns? Vet inte var jag ska bööörja. Jag vill tacka mina föräldrar, framförallt mamma och pappa.
 
Släng in allt ni undrar om mitt spännande liv i en kommentar, så svarar jag på det när jag får tid över i mitt fullsmetade schema. Gosh.
 
Ni kanske undrar hur det är att vara offentlig person... eller vad mina framtida barn ska heta (har funderat på typ Diamanda och/eller Black Gold Swan. Det ska ju vara ovanligt, ni vet.)   
 

Lyssna: 

Tog en jävla massa självis också, en får passa på när en är tv-sminkad tänkte jag. Titta så fin jag va! Tjoho! Tänker att min gula hörntand (till vänster i bild) får bli mitt signum. Precis som Eriks röda hår och Gagas köttklänningar.  
 
 
 
Toodles!