Allt är okej.

Jag är dålig på att låta saker och ting ta tid. Om jag mår dåligt så vill jag att det ska gå över på en gång, försöker trycka bort alla jobbiga känslor så att jag kan få vara glad igen. Problemet är ju bara att jag inte blir glad igen, jag blir bara avstängd och likgiltig. Till mig själv, till saker jag annars tycker är kul och mott människor jag bryr mig om. 
 
Jag har valt att inte skriva om det senaste halvåret/året mer än jag gjorde i början av den här processen. Jag skrev om det men ångrade mig sedan och tog bort allt. 
 
Men. Jag har hur som helst lärt mig att jag har en hel del "issues" som jag inte tagit tag i. Jag är livrädd för ensamhet, och jag har sjuk separationsångest när det gäller allt. Jag gråter när jag ska sälja en jacka för att den jackan för en massa minnen med sig, typ. 
 
Jag har otroligt svårt att släppa taget om folk och fä och något jag knappt kan hantera är när jag märker att folk släpper taget om mig. Jag känner mig så otroligt otillräcklig av det. Jag känner mig utbytt, sämre och dålig. Egentligen förstår jag ju att allt sitter i mitt huvud. Men det är inte alltid så lätt att komma ihåg när jag är nere i det tänket. 
 
Hur som helst. Kände för att ventilera lite. Har lärt mig en del idag. Var ledsen och grät hela förmiddagen, men tog mig ändå till gymmet och träffade världens bästa tränare som pratade vett i mig och nu efteråt känns det bättre. Det känns inte bra, och det är okej. Men det känns bättre. Och det kommer att kännas sämre någon gång i framtiden, och då är det också okej. Allt som känns är okej. Att känna och att bearbeta är alltid okej. 

husdjur

Tisdag. Har varit ute och hängt affischer på söder och förberett mammas utställning hela förmiddagen. Sen har jag tränat och det var jobbigt för benen!
 
Sitter hemma vid datorn och blir störd av Pingo. Hon har flyttat hem till oss här på Tulegatan! 
... ska väl klappa lite på henne. 
 

STÖR!

OKEJ!!! saker jag stör mig på: 
 
1. Hamburgarkedjan MAX's nygamla TV-reklam där det sitter tre personer och äter de nya frasiga pommes fritesen. Två av personerna sitter och diskuterar hur goda friesen är medan den tredje sitter och tuggar. Jag som tittare/lyssnare får höra ljudet ur killen som tuggars öron - smask, knaper, tugg, tugg. Jag HATAR att höra vad som pågår i nån annans mun när denne äter. 
 
2... och av exakt den orsaken står jag inte ut i mer än fyra sekunder av Big Brother eftersom en av killarna hetsäter och mikrofonen fångar upp exakt allt. Blir ärligt talat FÖRBANNAD.
 
3. Att jag inte skulle få blogga för att det är "töntigt" och något tonårstjejer eller blondinbellor gör. 
 
4. Folk som ifrågasätter varför en kollar på Paradise Hotel med argumentet "man blir ju dum i huvet av sånna program". ÄR DU TILLRÄCKLIGT DUM FÖR ATT BLI PÅVERKAD AV SÅN SKIT-TV SÅ HAR DU PROBLEM REDAN INNAN. :-))))). (okej, det är skit-tv, men inte mer skit-tv än typ Idol, the Bachelor eller Fox News.). Tycker däremot att det borde vara senare sändningstid så att det inte blir lika lättillgängligt för typ 12-åringar. 
 
5. Människor som kallar sig feminister men egentligen är arga manshatare och förstör ryktet för riktiga feminister. Feminism handlar om jämställdhet, inte ilska, hat och ännu mer utanförskap. 
 
 
 
Nu ska jag kolla på Paradise Hotel, och försöka göra det utan att bli dum i huvet, får se hur det går. Återkommer.