Jag har skaffat hund idag

Freitag! Och jag har hund idag! 

Sitter på jobbet och skriver en artikel som förhoppningsvis ska vara med i en tidning som ska spridas över hela landet! WOW. 

Igår satt jag på svartengrens i några timmar och försökte lära mig att uppskatta sprit. Kände mig som Carl-Jan eller Edward Blom. Smuttade några klunkar, provade nästa osv. 

Nu ska jag skriva vidare! Hojt! 

 
 
 
Det är apvarmt så jag har ta-bort-allt-mitt-hår-från-nacken-frillan.
 
 
 
 
Posar-Ackie & jag! Haha det ser ut som att han har slips. 

Mardrömmar och fästingjävlar

Tisdag, och i vanlig ordning har jag så mycket träningsvärk att toabesöken är en kamp. Frasse mördade mina stackars ben och min arma rumpa igår. Dessutom var vi & klättrade i helgen. Fett svårt, högt, jobbigt och kul! 
 
 
 
Drömde massa konstiga drömmar inatt, om att jag åkte bil i skogen och återförenades med ett gammalt ex som hade haft en lång relation med en 80-årig gumma. När jag vaknade i morse hade en vidrig lite fästing tuggat in sig på min arm och jag började gråta av dödsångest när jag såg den. Utöver det här sov jag som en stock. 
 
Din äckliga lilla, ovälkomna vidriga inkräktare. 
 
I skrivande stund putsar Petter väggarna här hemma, medan jag jobbar hemifrån. Han verkar ha en grej för att putsa och rengöra ytor. Han kan hålla på i timmar med att städa kök & toalett. 
 
Hur som helst. Fästingen kom antagligen från Jockes hund Ackie, som var här en stund igår. Jag som precis hade börjat gilla det hundskrället börjar ångra mig. 
 
Klockan 13.00 ska jag på ett möte, och sen slutar jag jobba för dagen. Kanske går på dagsbio eller något annat lyxigt. Om 8 dagar fyller jag 21! (Obs! Önskar mig inte en epilator längre, för jag köpte en i helgen!)
 
Jocke och fästingspridarAckie.