Välkommen till Svedmyra!

Men hej!
 
Lovade ju bilder på lägenheten, men har liksom inte kommit till skott. Allt är fortfarande rätt långt ifrån klart men det ser i alla fall lite roligare ut än vad det gjorde sist jag delade med mig av bilder. Tror jag. Bortsett från inflyttningstjoffsinlägget. HUR SOM HELST. Here you go: 
 
Sovrummet före... eller egentligen hade vi målat väggarna typ 3 gånger här och väggarna hade innan en gula blend-rökig halvblå nyans. 
 
... sovrummet efter! 
Det saknas lite sängbord o grejer, och nackkuddarna hänger snett o sängen är bara halvbäddad, men. Äe, inga men. Någon gång ska jag verkligen ta tjusiga bilder, men då måste ju allt va på plats ju. 
 
Min lilla hemmastudio.
 
.. som sagt, långt ifrån klart men ändå! älskar redan den här delen av läggan. 
 
Vardagsrummet innan... även här är väggarna nymålade. Innan var dom halvvita med en gammal glänsande tapet som lyste igenom färgen...
 
... vardagsrummet efter! Från en helt annan vinkel! 
De flesta möbler är secondhand-fynd från Refurn och Blocket. Soffan, som är i princip ny pungade vi 1500kr för. Fåtöljen från 90-talet - i samma slags skinn som vi hade på soffan i Vaxholm när jag var liten (sentimentalvärdet i detta!) - är ursprungligen från IKEA men jag köpte både fåtöljen och pallen genom blocket, en födelsedagspresent till Petter, så därför kan jag ju inte avslöja priset. (200kr). (För både fåtölj & pall.). (Tack för mina Nike Air och resan till Italien älsklings.). 
 
Jag vet inte vad jag ska kalla det som hänger på väggen... tavlan? väggmattan? Den köpte pappa i Mexico någon gång under 80-talet. Den har givetvis en spännande story bakom sig som jag inte lärt mig utantill än (alls.). 
 
Komattan, mattpläden, fällmattan. Den ska vi nog lämna tillbaka, vi tog bara hem å testade om en sån skulle funka men det blir lite skevt färgmässigt. 
 
 

*Detaljbild*. Nu blir mina mäklarkompisar stolta. Lyktorna är från Reijmyre Glasbruk. 

 
En till favvoplats. Det går att dra ut en liten skiva som kan användas som skrivbord. Där är Petters lilla pluggplats inför när han börjar plugga. 
 
Den här lilla guldklimpen ligger ungefär 15 minuter från centralen, i Svedmyra. Det är så värt att bo lite utanför stan och att få såhär mycket utrymme, istället för att trängas högst upp i en liten pluttlägenhet mitt i stan, utan balkong och med växthuseffekten going on under soltimmarna (vår tidigare lägenhet på tulegatan.). 
 
Jönåkersvägen 11, 12248 Enskede är adressen, skicka massor av kort tack! Puss!