Fick inte gå ombord på planet

Hej på er!

Sen sist jag skrev har jag hunnit hänga i Kuta - festa, sola, bada - välkomna Petter, åka till Gili & tillbaka, bli nekad flygplanet mot NZ, ladda upp ett gäng bilder på facebook och läsa blondinbellas blogg. 
 
Petter kom i fredags kväll, med sig hade han säkert 3 kg lösgodis, massa LOKA crush hallon och en ny parfym till mig från Marc Jacobs (uhlala). På lördagen begav vi oss till Gili, hängde runt där, snorklade med sköldpaddor, kollade på bio från en utomhuspool, drack drinkar och bara tog det lugnt. 
 
Idag kom vi tillbaka till Kuta, Petter har dragit på sig feber o magsjuka, jag har än så länge bara feber o en jobbig hosta. Kl 00.10 var det tänkt att vi skulle sitta på planet mot Sydney, för att sedan efter 9 timmar i Sydney åka vidare till Christchurch i Nya Zeland. 

Men. Eftersom Australien kräver visum för besök över 8 timmar så blev vi nekade att stiga ombord på planet. Så, planet lyfte och vi hann inte avboka eller något, så våra biljetter som vi betalat för är nu tomma säten på ett plan som åkt till Sydney utan oss. 
 
Så, med hjälp hemifrån har vi bokat nya biljetter och ska försöka igen i eftermiddag, 17.55. Mellanlandar i Brisbane, men under 8 timmar denna gång, och är förhoppningsvis i Christchurch lördag morgon där vår hyrbil väntar på oss. 
 
En skit&piss-dag helt enkelt. När jag insåg att vi inte skulle få gå ombord på planet kastade jag en vattenflaska så långt o så hårt att jag blev förvånad o nästan lite glad över hur hårt jag kunde kasta. Haha. 
 
Nu sitter vi fortfarande på flygplatsen, klockan är 04.21 och vi ska väl åka in till något hostel i Kuta igen & sova några timmar innan vi måste vara här igen. Å då jävlar ska vi med planhelvetet. 
 
Har ingen lust att hålla på att ladda upp bilder just nu. Ville bara uppdatera! 
 
 
Anette

Hoppas ni kommer iväg som ni ska den här gången....
Säger som farfar Good Luck :-)
Hoppas att Petter mår bättre och att du Moan klarar dig från magsjukan.
Kram!