Surf's up!

Bali! Är i partydelen av Bali som heter Kuta. Jag kom igår, lördag, klockan 01.00 på natten. Träffade en finsk tjej som jag gick ut o tog en öl med, och faktiskt så drack vi bara en öl men lyckades ändå inte komma hem förrän 10 på morgonen. Roligt! 

Idag har jag surfat för första gången i hela mitt liv o det var så sjukt roligt! Endorfiner o envishet sprudlade och jag vill bara åka igen, igen och igen! 

Började precis prata med en australiensisk tjej som också va sugen på att försöka surfa, så jag lär nog ligga där o sprattla i vattnet imorgon också. 

Hon och jag håller ordning här i dormet, kittlar snarkare under fötterna o springer o gömmer oss o sånt där vuxet. 
Snubben ville va me på foto men jag försökte knuffa bort honom. Haha. 

Hur som helst. Jag vet inte om jag skulle säga att jag gillar Kuta, men det är ett bra ställe att börja lära sig att surfa på. Och att festa på. Och om man struntar i alla idiotkillar som kallar en "babe, darling, sexy" så är människorna här faktiskt väldigt gulliga. Har fått lifta med två motorcyklar redan, utan att betala ett dugg.

Hur som helst. Senare är min plan att ta mig till Ubud, och därifrån åka runt på lite turer o sånt skoj, sen åka till Uluwatu, solabadasofta, sen kommer min Petter nästa fredag, då ska vi till The Gilis o snorkla o surfa ännu mer! SKA BLI SÅ KULT! 

Nu ska jag sova!