Ubud!

Det tog mig ungefär 30 minuter att fatta tycke för Ubud. Alla små rawfoodkaféer, butiker o alla vänliga människor. Känns som jag är på rehab. 

Just nu sitter jag på ett litet fik/restaurang och har precis druckit en smoothie gjord på färsk kakao, banan och rismjölk. Laktosfritt och sockerfritt för en gång skull här i Asien. 

Jag har duschat och tvättat håret för första gången sen jag föddes ungefär. Men före det var jag på ett yogapass. Nu är ju yoga ungefär raka motsatsen till hur jag annars brukar träna min kropp. Jag gillar fart, fläkt o adrenalin. 
I början av dagens duschning rann vattnet bara av mitt hår. Som på en flottig gås. 

Men idag hängde jag upponer i en gunga, tänkte på min andning, började gråta av någon oförklarlig anledning (instruktören sa att hänga-upp&ner-passet kunde vara jobbigt emotionellt för att man faktiskt vänder upp o ner på allt. Jag ville ju inte tro på det tramset, men faktiskt så kände jag mig väldigt berörd av hela grejen. Inget mer med det antar jag.) o trodde att ljumskarna skulle säga upp sig. 
Imorgon ringer klockan 6.00 och jag ska ta god tid på mig att äta frukost för att sedan gå till Yoga Barn o gå på ett pilates-pass. Det är nog mer min grej.

Klockan är 22.20 o jag väntar på mina två förrätter till middag, sen ska jag sova så himla gott i mitt egna rum. I min alldeles egna dubbelsäng. Å så ska jag sitta på toa länge o njuta av att ingen annan utanför står å bankar om att dom e magsjuka eller luktar svett o behöver en dusch (nackdelen med dorms.) 
Här riktigt njuuuter jag av min alldeles egna toalett.

Har för första gången på hela min resa packat upp hela min väska. SÅ bra trivs jag i Ubud. Två kanadensare presenterade mig för ett slags te med massa mineraler o grejer o vinäger som va bra för matsmältningen och som på köpet gör dig lite gypsy utan att bli bakis. Perfekt! 

Jag mår bra, känner mig sådär lökigt tacksam och lycklig! Puss o kram! 

Anette

Det tycks vara trevligt ställe det där Ubud, har hört det från någon annan också ;-)
Ha det så skönt och ta hand om dig.

Kram!