inflyttningshäng

Hallå! 
 
Igår hade jag och petter lite inflyttningshäng här hemma. Släkten kom förbi på eftermiddagen och sedan kom ett gäng kompisar som stannade till sent på natten. Är trött men glad idag. Vi körde Heads Up i flera timmar, blev lite för kalla på balkongen, snackade och dansade till 90-talslåtar innan vi bestämde oss för att somna. 
 
Här är lite bilder från igår - 
 

Teo, Ingrid och en liten del av släkten i bakgrunden. Så himla glad för alla som kom förbi!

ni e bäst.
 
Emma i förgrunden och Petter, Simon & Alice som förlorar i Heads Up där bakom. 
 
TACK FÖR EN JÄTTEJÄTTEJÄTTEMYSIG DAG OCH KVÄLL ALLIHOPA! <3 
 

Svettig, rö å gla

Hallå!

Sitter hemma i soffan och har precis varit ute å sprungit. Första gången jag liksom tagit mig ut och utforskat området omkring nya lägenheten. Jag virrade bort mig helt och sprang någon kilometer mer än jag tänkt, så det var ju bara bra. Väl hemma körde jag några burpees och sen stretchade jag massor. Nu är jag helt slut och redo för ett kvällspass på Operan. Det blir rätt mycket stillasittande på jobbet, så det är skönt att ta ut kroppen innan. 
 
Svettig, rö och gla. 
 
Det är så grymt skönt att mitt - sedan 3 månader tillbaka - överansträngda knä börjar bli bättre. Jag flippade ur under tågluffen i Grekland och gjorde lite över 100 knäböj barfota med två tunga ryggsäckar. Jag är lite kobent och belastade fel. Två dagar efter det körde jag ett tungt träningspass + 2 timmar handboll med Petters lag. Sen kunde jag inte böja knät på flera veckor :)))))) men nu börjar det sakta men säkert bli bättre!
 
HUR SOM HELST!! 
 
Ska försöka koka ihop någon slags lunch och en matlåda till ikväll. 
 
Jahapp. Nä. Nu måste jag sluta innan intresseklubben måste ta in extrapersonal. Puss å hej! 
 
 
 
 

Trrrrowback

Det är söndag, vi har nu officiellt bott på Jönåkersvägen 11 i en vecka! Under den veckan har vi hunnit med tre IKEA-besök, en väldans massa målande och en storhandling i Älvsjö. Har nog aldrig bränt så mycket pengar på så kort tid förut, inte ens i LA. 
 
På tal om LA och utomlands, så satt jag precis o tittade igenom en massa bilder från båtluffen i Grekland som jag gjorde tillsammans med en massa mysiga tjejer. Här är bilder på mig o Carolina och Louise. 
 
 
 
 
 
Bilder på lägenheten kommer om ett tag, när allt är på plats. Det är lite småfix kvar innan jag kan fota! 

Ikväll ska jag åka bort till Sjöstan och äta fars dag-middag med familjen.
 
Hej!