Flyttar!

I vanlig ordning hamnar bloggen vid sidan eftersom my life är för busy right now. Har jobbat 8-23 både måndag & tisdag, är rätt slut men ska snart iväg å jobba ännu mer. 

I HELGEN FLYTTAR VI IN I VÅR UNDERBARA INTE SÅ LILLA LÄGENHET!!! Så peppaaaAaaad! Här e lite före-bilder på läggan. Vi har målat om efter att bilderna togs. Alltså, sen förra julen har jag levt ur en ryggsäck. Första halvåret av mer naturlig anledning då jag var på resande fot, men sen i somras har jag och Petter bott på loftet (iofs det oslagbart mysiga loftet) hos mina föräldrar i Hammarby sjöstad. Min bror har sovit på soffan å mamma & pappa i sovrummet. 5 pers i en tvåa på 53kvm. Min å pettrans lägenhet är 55, å vi ska bara va 2 där! Lyx. Hur som helst. Jag har egentligen inte tid att blogga, men fick feeling. 

Nu måste jag rusa! Hej!

Sagan om meine hair

Okej, så jag vaknade upp med mitt långa hår i en fläta, skulle ta en självis å såg att jag såg ut att ha en helt ny frilla: 

Tänkte "Hmm.. Kanske?" å smsade frisören. "Kl 16" svarade hon. 

Satte mig i hennes stol å såg, efter att ha borstat ut alla naturliga lovelylocks, ut såhär. 


Visade frissan Louise bilden jag tagit på morgonen. Sen kom vi överens om dehär: 


Så nu har jag å Petter ungefär jämnlångt hår. 
 :) Jag fick skäll av några å hejarop av andra. Är lite tagen av hur mitt hår kan engagera så många i min omgivning, haha. 

Mitt argument: jag läste en lista över 25 saker en ångrar när en fyllt 25, och på plats typ 10 var att en aldrig klippte av sig håret. Så. Jag klippte av det. 

Hej!