Jag å min bästis å min gudson å hennes barn

Har haft världens mysigaste dag med Carolina å mitt gudbarn Melwin. Jag är gudmor och Evelina är gudfar. 

Här e min bästis å min gudson. Så stolt. 

Jag kom till Örebro 7.45 imorse, sen dess har vi hunnit äta frulle, tatuera varandra me blått bläck, busa med melwin (som bajsat & kissat mer inomhus än utomhus idag.), shoppat, promenerat runt i Örebro (som e överraskande fint faktiskt. Kanske skiter i Stockholms vidriga bostadsmarknad å flyttar dit.) åkt till skogen med picknick å bara myst med varandra. 

Är laddad me energi å massa kärlek. Ville bara säga det. Och att jag vill ha hund. 


Hjälp sökes asap

Vänner! Ovänner! Älskarinnor och buksvägare!
 
- Hjälp detta hopplösa par att hitta boende i Stockholm. Vi vill ju inte betala mer än 10 papp (även det känns ju nästan helt orimligt, MEN MEN.) och fick vi drömma skulle vi få bo kvar i alla fall något år... ett halvår iaf. Mer krav än så får en väl inte ställa. 
 
 
.... men om en skulle gö de så vill en ha balkong, öppen planlösning, tvättmaskin, etage, diskmaskin, städhjälp och butler. 
 
Idag har jag faktiskt för första gången sen i Maj fått svar av några jag mailat till via blocket. Det känns som att maila/smsa med någon jag är nyförälskad i, ni vet, när en är sådär livrädd att skriva något fel och osoft.  
 
Anywhooo. Kolla på oss nu! 
 
 
 
Vi röker inte, har inga husdjur (jag vill ha katt, petter vill inte ha katt så vi tänkte ev. kompromissa å skaffa katt.), har ibland lite stökiga fester men hittills är det aldrig någon som klagat. Vi älskar grannar. Haha. Va. 
 
Jaja. Sova nu.