Hej igen Blöggen!

Ämen jag har ju tänkt att jag ska försöka få till ett inlägg här. Har tänkt på det länge, men så vet jag inte var jag ska börja nu när det gått så lång tid sen jag skrev här sist. Det händer ju grejor hela tiden. Men, jag gör ett försök. 
 
Sen sist jag skrev har jag o Petter köpt Bosse-Lo Larsson. Han såg, för några veckor sen, ut såhär:

Han fick plats i min luva, och låg där helst jämt. 
 
 

Sen skulle vi åka till London och då fick Andrea vara bäbisvakt. 
 
Vi turistade på samma sätt som vi oftast gör - tar på snabba skor och promenerar igenom hela staden som vi är i, bockar av alla turistmåsten så att vi har det gjort. Vi gjorde likadant i Paris, och lär göra likadant i framtiden också. 
 

En såndär outfit som inte ens kändes bra då.
 
Vi har också varit på Amels magasin SLACK's releaseparty på Kåken. Vårens första ute-fest som mynnade ut i mcdonaldsätartävling hos oss kl 4 på morgonen. 
Amel DJar:) 
 
världsabästa kompisar Julia & Andrea!
 
Donkenätartävlning kl 4 på Jönåkersvägen 11. Drinklunch på Brillo. 

 
Sen fick jag nog av snö och slask och tog en sista minuten till Marsa Alam, Egypten med Carolina. 

GroPro - proffset. 
 

SOM jag har trott att dedär är omöjligt. Men det gick ju bra???? Så stark. 

BÄSTISAR SINCE 2007!!!!
 

När jag kom hem var jag brun och tjusig, medan Petter var blek och tjusig. 

Några veckor efter det tog jag och Petter nattåget upp till Åre. Vi fick sova i stugan som Nina, Brian, Logan och Lucas hyrde och åkte skidor från 9-17 varje dag.


Sista dagen i Åre tog vi ut vår julklapp som vi fick av Petters föräldrar, EN SKIDLEKTION!!! Vi blev unstopable i backen och nu kan jag inte längta mer till nästa gång vi ska åka skidor!


Sen har jag gjort lite annat. Lunchat med Petter på Babel, Varit i Uppsala hos Andrea och Filippa. Börjat spela lite Badminton med Simon, Erik och Petter. Posat med Bosse i skinnbrallarna och börjat kolla på Game Of Thrones. Slaviskt. 
 
 
Jag har även börjat jobba som produktadministratör på Cerveras huvudkontor. Började som "tomtenisse" i julas och hjälpte till med lite bildredigering, som sen blev till en 50%-tjänst och som veckan efter vi kom hem från Egypten blev en 100% tjänst. Det är första gången sen jag slutade på förskolan i Sjöstan som jag har ett heltidsjobb. Känns sjukt. 
 
Nu ska jag och Petter käka mat och kolla på Game Of Thrones. Den här veckan blir en kortis och i helgen ska vi nog för första gången på ett bra tag åka till Katrineholm och påskmysa. 
 
Så. Nu har jag bloggat lite iaf. Känns.. bra. Hej igen älskade lilla blöggen! Ses snart igen. 
 
 
 
 
 
Anonym

Äntligen!! 😍❤️👏🏼