Monologerna är klara!

Är på Björnåsen! Har jobbat i skola onsdag och torsdag den här veckan, lärde bl.a. barnen hur en skriver stödord. Kuriosa - har aldrig haft användning för stödord??????? Jaja.
 
Men... viktigast av kanske allt är kanske att jag är klar med monologerna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså det är så otroligt skönt. Äntligen äntligen äntligen. 
 
Nu ska jag bara bestämma mig en gång för alla vilka skolor jag faktiskt ska söka till, skriva essäer till varje skola, håva in mina referenser och sist men inte minst, göra en presentationsvideo om mig själv till alla skolor. En video där jag säger typ "Hi my name is MoaLee Hassle and I'm applying for the BFA (...) These are my three monologues. Enjoy! (?)" typ. Har lite mer än en vecka på mig nu... 
 
Önska mig lycka till!
 

Min landet-outfit; pappas tröja, några lökiga gamla leggings och mina skor som jag hade på avslutningen i nian. Petter skrattar, men jag vägrar slänga! Tänk om dom blir trendiga igen??? Kanske när mina barn ska gå ut nian ju?:))))))
 
Här sitter jag och ska spela in min svenska monolog. Den har varit den absolut svåraste nånsin. De andra två har varit klara i typ två veckor, men den svenska "helkroppsmonologen" har varit riktigt svår faktiskt och har krävt mycket mycket arbete, analysering och genomgångar. Är så glad över att den äntligen är klar! 
 
Jag har inte riktigt haft varken tid eller lust att skriva här eftersom jag hamnat lite efter i min planering och velat lägga all tid på det som behöver göras. 
 
Jag skulle också vilja tacka en älskad människa för tålamodet med mig under inspelningarna av den svenska monologen, och det är Petter. Jag har haft sönder vår aloevera-kaktus, kastat den i golvet precis efter att Petter städat hela lägenheten. Jag har gormat, gråtit, försökt igen, gnällt, gråtit, övat och kämpat och han har orkar med mig?? Petter for president.
 
 
 
Kommer ha en tacklista lång som star wars-eftertexterna när allt det här är över (Pappa, mamma, Monica m.m.) men det får jag ta då. 
 
Nu ska jag välja skolor!!! Lite pirrigt det med faktiskt.