Hellre många bilder på mig än inga bilder alls?

I måndags repade jag med Monkan heela dagen. Det var riktigt pirrigt faktiskt; att stå framför henne och agera. Vi försökte oss också på några sånna där typiskt roliga övningar för att slappna av och släppa alla spärrar. Jag kunde inte sluta tänka på hur allt såg ut utifrån, typ om Petter skulle ha suttit och tittat på och hur roligt han skulle ha åt allt vi gjorde och hur vi lät. Det var svårt, men sjukt roligt. Länge sen jag skrattade så mycket.
 
Photoboooooothi
 
Monica satte på mig röda, höga, glansiga stövletter som hon brukade ha på sig när hon revyade, sen ruffsade hon till mitt hår och bad mig leverera. Skoj! På kvällen sen åkte jag och Petter ner till duveholmshallen och spelade handboll med Petters gamla lag. 
 
Jaja. I tisdags hade jag en riktig vilodag bara för första gången sen jag satte igång med den här cirkusen. I onsdags jobbade jag som gympalärare (så kul!), igår var jag hemma och fick hjälp av Petter att spela in ännu en version av den svenska monologen, vilket slutade med ett totalt breakdown. Varje gång som jag kände att det verkligen gick bra, att det bara flöt på, så glömde jag någon liiiiten liten replik som sabbade allt och jag fick börja om. Så frustrerande.
 
Borde egentligen göra en video av alla små utbrott också. Den här gången fick jag nämligen på film när jag brast ut i totalt gapskrik, knögglade ihop mitt manus och bet sönder det....... Kom under tiden på att det var mitt enda manus, och att jag inte har någon backup av det på datorn. Så bra. Vi cyklade i alla fall till slut bort till rackethallen och körde lite badminton med en klasskompis till Petter och hennes kille. Slutet gott, allting gott. 
 Idag däremot gick det mycket bättre. Trots mina många utbrott igår orkade Pettsson med att hjälpa mig idag också. Vi försöker få till en riktigt bra version av Hazel-monologen. Jag skulle så gärna vilja skicka in denna till alla skolor i svartvitt, men vet inte om det är tillåtet?????
 
Så otroligt mycket filmer och bilder på mig i min datorn atm. Men jag läste att min kompis Maja hatar bloggar utan bilder, så hellre många bilder på mig än inga bilder alls då. 
 
Nu ska jag kolla igenom allt vi filmat dessa två dagar och se om jag lyckats leverera något bra. Sen ska jag fortsätta mitt jobbpass på Operan. Jobbar till 22.30 ikväll, sen äre HÄLG. Puss!
Maja

Du rockar!!!! Hejaheja 😍 Helt rätt, såååå bra att du tog till dig, löv it! dina filmer är också jäkligt uppskattade ska du veta 😘

Svar: <3<3<3 Ses imorrn!!!
MoaLee Hassle

Svärmor😃

Inte okej att ni varit i Katthult utan vår vetskap😡
Det här kommer gå bra, håller alla tummar för dig😘😘

Svar: Vi kom fram vid lunch på måndag, jag repade med Monica hela dagen, Petter pluggade och sen tränade vi och åkte hem tidigt tisdag!:)) Tack! <3
MoaLee Hassle