Resonerar med mig själv

Har repat lite Puck och Shakespeare nu på förmiddagen. Drog av lite murgröna och satte i håret för att få feeling. 

 
 Det har ju dröjt lite för mig att hitta monologer och sen har det dröjt att komma igång att repa monologerna. Det är liksom som att något tar emot, men så fort jag sätter igång är det ju superkul. Jag tror jag tänker negativt och att jag inte ska kunna och att ingen ändå kommer tycka att jag är bra. Sen är jag supernervig inför att visa monologerna för andra. Bara Petter har sett en av dom och det gick bra. Han blev berörd och jag blev stolt och glad. Men jag har så jävla höga krav på mig själv och på att jag verkligen vill vara bäst från början. När jag visar mina monolger för andra så vill jag bara att dom ska säga "Bravo! Du är fulländad! Inget att öva på!" för att kritik känns läskigt, men samtidigt vet jag ju att det inte kommer hända och att jag aldrig kommer bli bättre om jag aldrig vågar fråga om tips, råd och hjälp. 
 
Det är som i början när jag började sjunga. Om någon bad mig mig sjunga så blev jag rädd och generad, medan jag nu är helt avslappnad och att sjunga inför andra känns som det mest naturliga jag kan göra. 
 
Ärligt talat så hjälper det mig faktiskt att ens formulera allt det här, här på bloggen. Då förstår jag ju att jag nog borde slänga iväg mina monologer nu på en gång för att få kritik på dom. Ingen annan förväntar dig ju av mig att jag ska vara bäst. Jag är inte bäst och kommer aldrig att bli om jag inte vågar be om hjälp och om jag inte vet vad jag ska öva på. 
 
Bra resonerat, MoaLeesan! Ska skicka klippen till familjen nu. Ok. Nervigt. Vänta ska göra det nu, as we speak. 
 
... Nu har jag skickat! Okej, jag började gråta när jag skrev mailet till familjen. Jag skickade monologerna (eller två av dom) till mamma, pappa, Simon och Petter och förklarade att jag är nervös och att. Hua. Jaja. Tror det var klokt! Behöver få kritik för att komma vidare. Och bara grejen att våga visa upp det jag håller på med tror jag är viktig. 
 
 
Okej en sista grej - ha Oatly's havremjölk med chokladsmak i kaffet istället för mjölk. SÅ bra. 
 
Puss och kram!