Finals Coming Up!

Kommande vecka är vår sista fulla vecka, veckan efter har vi bara några lektioner och assessments och sen är det juuuuullooov! Jag ÄLSKAR att gå i skolan! Det här är det bästa jag gjort nånsin ever hela nånsin. 
 
Det ska bli så himla mysigt att få komma hem och kela med alla därhemma, men jag vet redan nu att jag kommer längta tillbaka hit. När jag är i sveriga ska jag njuta så himla mycket av all natur, längtar ihjäl till att ta springturer på grusvägen hemma och promenader med lille Bossekatten. Jag längtar till julskinka, mammas goda mat som är lagad på riktigt och mitt stoooora reeeena sovrum! Och min bästis Carolina som jag snackat med i två timmar idag! 
 
Jag har haft en jättebra vecka i skolan, mycket som händer och förändras och utvecklas och jag känner mig starkare och känner mer och mer självförtroende och lugn hela tiden. Jag njuter verkligen varje dag. Schukt va. 
 
Igår kom första snön och det sprang runt massa fulla tomtar på stan, det är tydligen en grej dom gör här - klär ut sig till tomtar och försöker bli så fulla som möjligt... En gång om året. Skitobehagligt haha.
 
Anyhow. Ville bara säga hej! Jag försöker ta mig igenom A Long Days Journey Into Night och den är riktigt seeeeeeg. Min irländska kompis sa "it's ass gravy" om den. Vanligtvis är det roliga scripts som vi läser men den här var riktigt tråkig. Wä. Måste fortsätta! Mycket att göra nu sista veckan :) 
 
Nathalie

Hej! Hittade din blogg via lite sökande på google då jag också vill börja på Aada! :) Har lite frågor som jag verkligen skulle uppskatta svar på alternativt att du mejlar mig istället.
- Hur mycket erfarenhet av teater/skådespelande hade du innan du började?
- Hur är eleverna som går där? Är de jätte duktiga med jätte mycket erfarenhet osv?
- Är du nöjd med att du valde aada i ny istället för la? Vet du om någon av dem är bättre? Typ om la typ inte skulle vara lika bra som den i ny eller nåt sånt där...
- Har hört att man typ måste bli inbjuden för att börja andra året där.. Stämmer det? Och hur fungerar det liksom?
- Vad planerar du att göra när du är klar med dina studier på aada? Kommer du fortsätta bo i ny och arbeta där eller hur ser dina planer ut? :)

Vore så så så tacksam om du kunde svara på dessa frågor!!!

Svar: Hej! Jag skrev ett jättelångt svar till dig, men av någon anledning försvann allt så nu måste jag snabba mig lite och skriva igen. Ska försöka svara på allt så gott jag kan!
Svar på fråga 1 & 2: Jag har stått på scen sen jag var liten, och haft teater runt mig men aldrig pysslat med teater eller skådespeleri professionellt förut. Alla på skolan har olika erfarenhet. Några har turnerat och varit arbetande skådespelare i flera år, andra kommer direkt från skolan. Alla är olika helt enkelt.
3. Jag kan inte riktigt uttala mig om la-campus eftersom jag aldrig varit där. Jag vet att vi jobbar lite olika, och jag är väldigt glad att jag valde NY-campus.
4. Det stämmer. Om du missköter dig eller av annan anledning inte lever upp till förväntningarna från år 1 så blir du inte medbjuden till år 2. Men de flesta blir medbjudna, kanske 20-30 elever som inte blir det.
5. Just nu tar jag en dag i taget och hoppas att tiden här ska gå riktigt långsamt. Jag drömmer om att kunna jobba med det här, men var och under vilka omständigheter det blir återstår att se... Just nu njuter jag bara av att göra det jag gör :)

Hoppas det var svar på dina frågor! Tveka inte att höra av dig om det är något mer du undrar över. Och lycka till, massor! Kram
MoaLee Hassle