Veckan

 
 
Ähmen här sitter jag helt casual i mörkt läppstift som var svinlätt att måla på och kom precis innanför läpplinjen på en gång.. :))):):)..
 
Blev rastlöst häromdagen så jag tog på mig min overall och promenerade rätt ut i skogen och la mig i snön och kollade på exakt det här
 
Simon och jag körde ut mamma och pappa till Arlanda för att vinka av dom innan dom sticker till Burma i en månad.
 
Min mest romantiska dröm om att ha en vän som bor på ett tak har gått i uppfyllelse. Bästis Alice har flyttat in i en liten takkoja på söder och exakt det här var min utsikt i måndags. Kommer vara där varje dag hela våren och sommaren. 
 
Har sålt en massa junk på Tradera också. Första gången, därför värt att fota och blogga om!!!!
 
Most important of all: Såhär såg det ut när jag kom hem från jobbet igår. Petter hade köpt blommor och paket för att vi firade 4 (fyra!!?) år igår! I sommar är det SJU år sen jag slutade ettan i gymnasiet!!!!!!!??????? Kan börja gråta av tankar som dessa. Fasen.Menmen. Kul med kille i 4 år iaf, yayy. 
 
<3<33<<33<3<<3<3 Skoja. I helgen jobbar jag och så kanske vi hinner med lite annat skoj. Petter skrev sin sista tenta idag och har härmed klarat Tekniskt basår på KTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så glad för detta pga nu kan vi umgås igen pga allt plugg är slut. Okej ska sluta skriva. Puss!
 
 

En sån årsresumé 2016

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

- Jag har gjort en massa College Applications! Jag har spelat in monologer! Jag har jobbat som artikeladministratör och lärt mig Photoshop! Jag har säkert lärt mig många nya ord!

Vilka länder besökte du?

- England, Egypten, Italien och Grekland. Allt under årets första halvår höll jag på att skriva men det är ljug.

London
Turister i London.
 
Egypten
Ute på en snorkeltur i Egypten med min bästis :')
 
2016 var året jag lärde mig stå på huvudet. Lyckades med detta en gång.
 
Två fula bästisar med en spejare i bakgrunden. Fölk i Egypten trodde att vi var systrar hela tiden....
 
Italien
 
Rhodos
Snorklingstur på Rhodos tillsammans med Nici, Therese, Peter och Petter. Vi såg delfiner! 

Och vackra Lindos. 
 

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?

- Pengar???

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

- Alltså ärligt talat, det datum som först ploppar upp i huvudet är 9 November, när Trumphelvetet valdes till USA's näste president.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

- Tänker att det kanske är att jag söker skolor?? Att jag liksom nånstans bestämt vart jag ska ta vägen eller *rikta mig* och att jag vill börja plugga i höst.

 

Och din största framgång privat?

- Jag har blivit rätt bra kompis med mig själv.

Vad spenderade du mest pengar på?

- Resor.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

- Det vet jag inte om jag kan avgöra nu, men vi har lyssnat schukt mycket på Håkan Hellström, Jonas Lundqvist och Lisa Ekdahl's album 'Bortom det blå' som gick varm under essä-skrivningen. Min favvislåt just nu är Dua Lipa's Be the one. Iofs Zara Larsson's Ain't my fault kanske kommer vara en riktigt 2016-låt. I DONT KNOW. ask me when I'm older. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?

- Äääää. Läst fler böcker! 

Den maträtt du åt oftast 2016?

- Daal, tror jag det stavas. Sån linsgrytsröragrej.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

- Hade årets finaste väder och en väldigt rolig fest!

 
Såhär fint väder hade vi alltså på min fölsis, 10 september. Och fölk säger att jag fyller på hösten?????? Mic drop.
 

Högsta önskan just nu?

- Att jag kommer in på någon otrolig skola i höst och att jag får uppleva massa skoj grejor under våren innan det! Typ att jag kan åka på nån resa eller så.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

- Okej, jag tänker svara pengar. Så. I did it. Sue me.

Vad fick dig att må bra?

- Bosse-Lo Larsson!!!!!! Köpte ju katt typ 3 januari, höll på att glömma det????? Åkte raka vägen från Sälen till nånstans i Stockholm (minns ej var pga hade nog lite panik) och spontanköpte en kattunge. Vi skulle bara åka dit och *titta* men fick ta taxi hem med en skraj Bosse under jackan.

 
 

Vem saknade du?

- Jag saknar alltid min farmor.

Vad är du mest stolt över?

- Livet! Kärleken! Hallelujah! 

 

Audition och hashtags

Men hörni! Hej!
 
Ledsen att det dröjt så sedan jag skrev sist. Efter att jag skickat in mina ansökningar sträcksov jag i typ 13 timmar och var helt urladdad. Har sen dess bara njutit av lite lugn och ro över jul & nyår. Över jul var vi på Björnåsen med min familj, mormor och familjen Collins. Jag blev sjuk på juldagen och blev inte frisk förrän på nyårsafton, så jag och Petter tog det lugnt med trerätters och bubbel hemma, sen åkte vi in till söder och några kompisar för att titta på fyrverkerierna från mosebacke. 
 
Tänk att den här och jag firar 4 år tillsammans om någon vecka?? Tänker att det är typ en tredjedel av mitt liv men det är det ju verkligen inte. Har sån åldersångest att det inte är klokt. 
 
Glasig dukning med skrytservetter som Petter bara skrattar åt. 
 
:)
 
Men, back to vad min blögg handlar om - 
 
Att skicka in ansökningar till College har varit så sjukt svårt. Igår när jag skulle anmäla mig till att göra ett engelskt högskoleprov (SAT) så tog det en timme bara att fylla i information om mig själv; min hudfärg, mina föräldrars sammanlagda årsinkomst, betyg och allt däremellan.
 
Ett college ville veta vad mitt favoritgodis var och vad jag skulle heta om jag var en hashtag..... det gäller att ha tålamod helt enkelt. Jag har trots allt lärt mig väldigt mycket av att bara skicka in ansökningar, och om inte annat blivit bra mycket bättre på engelska :)
 
En rolig nyhet är att jag har en bokad audition, 21 april smäller det! Pirret inför det har inte riktigt börjat, vilket är rätt behagligt. Juilliard fick jag ett trevligt "tack, men nej tack" ifrån, vilket väl egentligen var väntat men det blev ett litet slag i magen. Men att jag sökte dit är ju lite som att någon som aldrig pluggat juridik söker till Harvard, så jag är inte direkt förvånad. Är mest väldigt glad att jag ens vågat och vågar allt det här.
 
Nu måste jag också börja tänka på svenska alternativ. Jag är säker på att jag vill börja plugga i September, det är det enda jag är bombis på! Sen får jag helt enkelt vänta och se vart jag hamnar... :)
 
 
Gott nytt år och god fortsättning! Puss och kram.