Audition och hashtags

Men hörni! Hej!
 
Ledsen att det dröjt så sedan jag skrev sist. Efter att jag skickat in mina ansökningar sträcksov jag i typ 13 timmar och var helt urladdad. Har sen dess bara njutit av lite lugn och ro över jul & nyår. Över jul var vi på Björnåsen med min familj, mormor och familjen Collins. Jag blev sjuk på juldagen och blev inte frisk förrän på nyårsafton, så jag och Petter tog det lugnt med trerätters och bubbel hemma, sen åkte vi in till söder och några kompisar för att titta på fyrverkerierna från mosebacke. 
 
Tänk att den här och jag firar 4 år tillsammans om någon vecka?? Tänker att det är typ en tredjedel av mitt liv men det är det ju verkligen inte. Har sån åldersångest att det inte är klokt. 
 
Glasig dukning med skrytservetter som Petter bara skrattar åt. 
 
:)
 
Men, back to vad min blögg handlar om - 
 
Att skicka in ansökningar till College har varit så sjukt svårt. Igår när jag skulle anmäla mig till att göra ett engelskt högskoleprov (SAT) så tog det en timme bara att fylla i information om mig själv; min hudfärg, mina föräldrars sammanlagda årsinkomst, betyg och allt däremellan.
 
Ett college ville veta vad mitt favoritgodis var och vad jag skulle heta om jag var en hashtag..... det gäller att ha tålamod helt enkelt. Jag har trots allt lärt mig väldigt mycket av att bara skicka in ansökningar, och om inte annat blivit bra mycket bättre på engelska :)
 
En rolig nyhet är att jag har en bokad audition, 21 april smäller det! Pirret inför det har inte riktigt börjat, vilket är rätt behagligt. Juilliard fick jag ett trevligt "tack, men nej tack" ifrån, vilket väl egentligen var väntat men det blev ett litet slag i magen. Men att jag sökte dit är ju lite som att någon som aldrig pluggat juridik söker till Harvard, så jag är inte direkt förvånad. Är mest väldigt glad att jag ens vågat och vågar allt det här.
 
Nu måste jag också börja tänka på svenska alternativ. Jag är säker på att jag vill börja plugga i September, det är det enda jag är bombis på! Sen får jag helt enkelt vänta och se vart jag hamnar... :)
 
 
Gott nytt år och god fortsättning! Puss och kram.
 
 
 
meh.blo.gg

Lycka till med ansökandet