Thanksgiving!

Min första thanksgiving är avklarad! Så himla mysigt. Jag och Mille fick följa med hem till Tori och Tori's mamma. Vi åkte till Simsbury i Connecticut där deras kusiner bodde. Vi bakade, käkade mat, spelade gitarr, spelade spel, sjöng, kollade julfilmer, käkade, kastade amerikansk fotboll, kollade på Macy's julparad på TV och bara hängde. Jag tog en springtur i strålande solsken bland träd och riktig natur, för omväxlingens skull. Manhattan i all ära, men natur!! iz important i tell you. 
 
Här bor Tori's kusiner, familjen Dowd. 
 

Jessica, jag, Tori, Mille & Julia. 


en typisk amerikansk "porch". 

MAT. Allt var väldigt mycket sötare än t.ex. julmat. Kalkonen var himmelsk, tho. 
 
Så himla glad att jag fått uppleva det här, på riktigt. Så tacksam och glad och lite rörd över hur Tori's släkt och familj bara tagit emot oss med öppna armar. Fint :) 
 
Nu ska jag plugga! Puss!

Jobbigt att ha dyr smak

Jag är ledig idag! Så himla ledig. Mötte min älskade gamle vän Joakim, som varit här i NYC några dagar, över svingod vego-frulle i SoHo. Sen vandrade vi runt och han köpte lite presenter och jag hittade min drömparfym som kostade bara 200 dollar............... *så jobbigt att ha dyr smak*. 
 
I morgon efter skolan ska jag, Mille och Tori åka hem till Tori ute på Long Island för att fira Thanksgiving. Jag är så väldigt peppad på att få fira thanksgiving här i USA. Vi ska åka med Tori's familj till Connecticut och äta kalkon och allt det där som ni sett på Vänner!
 
I helgen som var följde jag och Mille med vår klasskompis Kip ut till Southamptons, där han är uppväxt, för att hälsa på hans kompis Halsey. Southamptons var ungefär exakt så som en kan tänka sig; stora hus, hav, pool, maffigt och amerikanst. Det kändes som att vara i The Sims. :) Det var en lugn och mysig kväll förutom att Kip & Halsey hoppade ner i poolen från taket, precis som i alla collegefilmer nånsin. 
 

Det ser ut som att jag blivit påkörd och utplattad av nåt så att jag är 2D, men vilken härlig bild väl! 

Från idag när jag och Jocke käkade långfrulle i SoHo.
 
Just nu är jag hemma hos Mille i Chelsea, vi dricker te och halvpluggar. Ikväll ska vi nog käka popcorn och kolla på nån film i hennes säng. Haj!

Bara Hej

Jag har helt fastnat för Sabina Ddumba's Manboy och Vågorna från Så mycket bättre. Har lyssnat säkert 94 gånger senaste timman. Tips tips!
 
Idag är det onsdag. Jag har gått i skolan och sen repat. Jag känner mig lite snurrig i huvet. Mycket som händer nu efter midterm, och jag känner att jag verkligen vill lägga i nästa växel fram till jul. Nu ska jag lägga mig i min asbra säng och sova. Ville bara säga hej.