Bara Hej

Jag har helt fastnat för Sabina Ddumba's Manboy och Vågorna från Så mycket bättre. Har lyssnat säkert 94 gånger senaste timman. Tips tips!
 
Idag är det onsdag. Jag har gått i skolan och sen repat. Jag känner mig lite snurrig i huvet. Mycket som händer nu efter midterm, och jag känner att jag verkligen vill lägga i nästa växel fram till jul. Nu ska jag lägga mig i min asbra säng och sova. Ville bara säga hej. 
 
 

Jag skulle bara äta lite köttbullar

Men jag handlade en massa saker! Äntligen har jag en skön säng och en sänglampa. Och gosedjurselefant och en liten tavla att hänga påminnelser å foton på! Å massa burkar att förvara mat i! Allt i vagnen är inte mitt, men nu ska jag leva på nudlar och kanske en å annan råtta tills nästa CSN. :)

Kändes som att va hemma i Sverige men den här utsikten avslöjade att så var inte fallet:) Där inne i djungeln bor jag ju.

Grannbygget ikväll! 

Sex veckor till jul

Har käkat middag och kollar nu på A Midsummer Night's Dream. Sen ska jag läsa å sova. 

Imorgon ska jag å några klasskompisar till The Actor Studio och se på när dom formar en pjäs, vilket ska bli sjukt spännande. Det är den skolan som brukar va på TV ibland där dom intervjuar kända skådespelare som är gamla elever. Efter det ska vi ut å dansa på nåt event (????) och på måndag ska jag och Mille följa med Kip för att boxas! 

Imorgon är det exakt 6 veckor kvar innan jag åker hem på jullov. Ska njuta av varenda dag här fram till dess å jobba hårt. Får 'nypa mig i armen' ibland för att påminna mig själv av att jag faktiskt är här och får vara med om allt det här. :)))

Ska fortsätta kolla nu. Hej! 

Å en bild från Top of the Rock igen!