Faculty Days betyder Lediga days

Central Park har fått höst

Min lunch! Min lunch-cocktail! Mitt lunch-rosévin! Mitt lunch-smör! Mitt lunch-vatten!

Den här jävla efterrätten är exakt lika mäktig som den ser ut.

Jamen ni ser ju att gårdagens lunch var maxad å god å i central park å hela faderullan. Jag blev bjuden på lunch av Milles föräldrar på Loeb Boathouse i Central Park. Skitmysigt. Sen tog vi taxi i spöregnet till Time Square å drack drinkar å sen shoppade vi :) 

Idag, onsdag, fyller min världsbästa room mate Flo 29 år! Jag fixade bananpannkaka å kaffe till frulle å sjöng och gav henne ett diplom som sa att hon va världens bästa roomie. Sen somnade jag igen. 

Som vanligt när jag är ledig blir jag rastlös å längtar efter naturen. Tanken på att få ta en löprunda eller bara en promenad på grusvägen hemma ute på Björnåsen får ögonen att tåras. Jag klagar INTE på New York men som alla vet- there is no place like home -å jag menar jag är uppväxt med att kunna öppna ytterdörren å kliva utanför dörren helt näck och om jag skulle göra det här skulle jag bli omhändertagen. 

Hur dä än ä mä dä, så snörade jag på mig gympiskläderna å vandrade västerut. Hamnade på High Line som är gamla tunnelbanespår och stationer som dom byggt om till ett mysigt promenadstråk med lite träd å växtligheten mitt i stan. Där tog jag en och två löprundor, och promenerade hem med lite omvägar. Det var så jäkla fint väder idag- kallt, soligt och friskt. Sen hann jag facetimea med min älsklade storebror på vägen hem. En riktig energiladdardag mao! 

Kollade klart på serier resten av kvällen.

Här bor jag:)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

High Line:)

Spillde lite chiliflakes på pizzan så jag åt inte den:)

Så bra dag helt enkelt:) Nu ska jag sova!