Det går emot alla regler

Fredagkväll, efter midnatt och jag läser om grekisk teaterhistoria. Mina peanut butter cups är slut och min hjärna är ännu slutare. Har tvättat, handlat och lagat mat och gjort en massa bra saker som jag egentligen inte har tid med. 
 
Imorgon har vi Acting och sen Theatre History, sen är vi lediga heeela söndag, heeela måndag och heeela tisdag!! TÄNK vad mycket plugg jag skulle kunna få gjort :') Skämt åsido, det kommer lägligt. Har mycket att läsa och mycket att sova ikapp. Jag och min roomie ligger uppe och pratar och skrattar hela nätterna, vilket ju är skitmysigt men det tar på kraftsen.
 
Efter skolan imorgon ska hela klassen träffas hos en tjej på Upper West Side och käka!
 
Den här veckan har varit väldigt bra utvecklingsmässigt. Det har varit jobbigt, men igår släppte mycket tack vare en av mina helt otroliga lärare som tvingar mig igenom skit jag inte vågar gå igenom själv. Han håller i mig så att jag inte ska ramla (på riktigt alltså. han kom fram och höll i mig för att jag vacklade och inte fick luft, men han låter mig inte avbryta. och det är så jävla COOLT. Han är inte rädd för någon känsla. Han vill att alla känslor ska komma fram men gud vilken lång parentes väl!!!) medan jag ska göra saker jag innerst inne vill men som alla sociala regler och invanda mönster går emot. Och han bara är där och går inte därifrån. Så sjuk upplevelse som jag ska berätta mer om när det lagt sig lite mer.
 
Nu måste jag fortsätta läsa om Plautus och Euripidies och Ceasar och fan och hans moster. HEJ!
 

I onsdags fyllde min älsklingsstorebror 27 år! Grattis! Såhär såg det ut sist vi sågs! Längtigt. :)

 
Maria

Wow så häftigt och nyttigt! Det typen av terapi skulle många inkl jag själv behöva. Du är sjukt modig!! 👏🏻😃

Maria

Wow så häftigt och nyttigt! Det typen av terapi skulle många inkl jag själv behöva. Du är sjukt modig!! 👏🏻😃