Måndag!

Måndag igen och jag börjar skolan om 2 timmar! Idag går jag från 16.00-22.00. Imorgon är jag ledig igen och på onsdag slutar jag kl 13.00. Sen är det "vanligt" 8-16 som gäller tors, fre och lör! Mycket bra schema! 
 
I helgen kom hösten till New York. Sen jag kom hit har det varit helt sjukt varmt varje dag, omkring 30 grader, menn bara över en natt så förändrades det och nu är det typ 13 grader ute. Jag har suttit uppe på takterassen och facetimeat lite med Sverige, sen pluggat och snart borde jag typ laga mat.  Tofflor som jag fick av min storebror på Arlanda, innan jag skulle åka :)


Serafi och Mille i lördags när vi hängde hemma hos Mille. 

Mille bor i en skitmysig källarvåning. Så himla lyxigt och rent. Haha. Att bo på campus är något helt annat när det kommer till hygien... 
 

Vi krokade upp med vår klasskompis Kip senare samma kväll, vi gick till ett ställe som hette Bar Belly på lower east side. Skitmysigt! 

Under skoltid måste vi bära svart, nästan jämt, och vara utan smycken och smink och kunna röra oss ordentligt, så för det mesta har jag leggings och en tröja jag fått från skolan. Då blire extra kul att få duscha och piffa lite! 
 
Nu ska jag göra nåt vettigt! Hejdå!