Första skoldagen!

Idag har vi haft första skoldagen! Mycket genomgångar, mycket praktiskt men också en massor av inspirerande pepp. Jag känner mig helt laddad att bara suga in all kunskap, ta hand om mig själv, vara beredd och fokuserad. Det känns häftigt. 
 
Om en timme har jag Baseline Assessment, vilket innebär att jag ska framföra en monolog för några lärare och svara på frågor om vem jag är typ. Lite pirrigt faktiskt, men jag ska lägga ifrån mig datorn och fokusera och försöka verkligen njuta av det här, precis som jag gjorde på min audition. 
 
Fan, jag är i New York och gör det jag drömmer om.
 

And so it begins...

Så är jag här. På madison Avenue i New York. Å bor. Å imorrn börjar skolan. 
 

Efter ett gråtigt hejdå på Arlanda satte jag mig på planet, beställde bubbelvin och försökte njuta av äventyret jag var påväg mot. Allt kändes väldigt snurrigt och knäppt men självklart så sjukt spännande. 

Jag kom fram till hotellet sent på kvällen. Det var säkert 25 grader varmt och all gatubelysning skröt i den här utsikten. Fotot nedan är från mitt hotellrum morgonen efter. 

Jag unnade mig en riktigt turistig dag, med båtturer och sightseeing (stavas det så? jag lär mig nog det snart.). Hotellfrukosten var bananas, as you can see. Den var hellet inte gratis och kostade bananas, vilket jag fick veta i efterhand:))))) Amerika::))))


Skönt att slippa betala 150 kr för dessa på Buttericks:))) Obs ej trosskydden


Igår var det lördag den 16 september och alltså äntligen dags att flytta in på campus. Min room mate mötte mig med världens största leende och en stor kram och visade mig runt och var så himla bra person. Hon är lite äldre än jag och är varm i kläderna här, hon går år 3, som kallas "Third year Company" och är något som bara några några få kommer in på. Jag har än så länge bara ansökt och kommit in på de två första åren. Jag kallas alltså för "First Year Student" häromkring. :)
 
Hur som helst! Här är vårt lilla rum!!!! Bilden är tagen i lite skevt ljus, men det får ni ha överseende med.
Fick gå och köpa sängkläder, galgar, skohylla osv osv igår och boa in mig ordentligt. Se så fint det blev! 
 
Det känns verkligen roligt, sjukt och så himla bra. Imorgon börjar skolan lite mer även om vi fortfarande har lite lära-känna-skolan-lektioner så känns det spännande att få börja följa ett schema. Imorgon kväll har jag Baseline Assessment vilket innebär att jag ska stå inför massa lärare och framföra en monolog. Det känns lungt än så länge, ska bli roligt att få veta hur det känns. Allt det här är ju så jävla nytt för mig. Förlåt för svär. 
 
Nu ska jag gå ut och hänga med alla andra! Puss och kram!

Sista dan som svenne

Nu har alla mina kära vänner gått hem efter att vi druckit vin och spelat spel hela kvällen. Thomas, Alice, Nici, Agnes, Filippa, Petter och jag. Så himla skönt att få en sista kompiskväll innan jag sticker iväg. Natten till idag sov älskade Carolina här så vi kunde hänga lite solo innan jag sticker också. TÄNK ATT JAG HAR SÅ MÅNGA UNDERBARA VÄNNER!!???!!!
 
I lördags var det fest dels för att säga good bye till mig och dels för att fira min födelsedag. Blir lite rörd och tagen av att det är så många människor omkring mig som jag tycker om så mycket att jag får en klump i halsen. 
 
En liten side note också: Idag firar jag och min Petter 4 år och 8 månader tillsammans. Han ville kolla på paradise hotel så nu kollar jag på det medan han har somnat bredvid. 
 
IMORGON ÄR SISTA DAGEN I SVERIGE OCH DÅ SKA JAG SKRIVA TILL SKATTEVERKET ATT JAG SKA UTVANDRA. 
 
God natt!