Maria Montazami å jag

Alltså jag hade tänkt dela med mig av en bild på mina inflammerade ögon men.. det känns inte schysst mot någon. Det ser ut som att jag har rökt gräs i fyra dagar; jag är helt röd och svullen och hjärnan verkar långsamt börja rinna ut genom ögonhålorna. På apoteket ryggade hon tillbaka och nästan fräste "You have to see a doctor!!". Verkar inte som att någon i amerikat haft ögoninflammation förr. 
 
Jag visade mina ögon för min room mate imorse och det slutade med att vi desinfekterade hela vårt rum, tvättade sängkläder och allt som möjligtvis kunde tvättas, torkade golv och stolar med desinfektion och nu har jag tagit en varm svettig dusch och hoppas må bättre imorgon. Tur att min rumskompis är lika renlig som jag, om inte snäppet renligare.:)
 
Hur som helst. Idag har jag gjort en slags audition för att få ta en kurs som heter "Singing for actors" som tydligen ska vara väldigt rolig. Jag tycker att det känns viktigt att inte släppa min röst och min musik bara för att jag pluggar skådespeleri. Allt hänger ju liksom ihop, så jag blev väldigt glad när jag såg att den här möjligheten fanns:) Jag sjöng en snutt och dom sa Tack, hej och att jag får schema och information om vilken grupp jag ska vara i inom en vecka. 
 
 
 
Ok, jag börjar redan med svengelskan, men här säger vi att jag ska läsa en "play" som heter The Trojan Women, och "play" borde ju kanske översättas till "pjäs" men det låter som att jag är fyrahundra år gammal när jag använder det ordet? Ack å ve. Börjar förstå mig på Maria Montazami och hennes svårigheter att hitta ord på svenska. 
 
God natt!!!!!!! 
 
Isabell Hedberg

Jag vet inte om det hjälper dig så mycket, men när jag hade ögoninflammation så fick jag rådet av läkaren att skölja ögat i natriumklorid några gånger om dagen. Bästa var att fylla typ en kork från en petflaska eller en liten kopp med koksaltet, hålla över ögat och blinka i 10 sekunder och göra det i några dagar.
Tänker om du inte får någon hjälp så lär det ändå inte skada med koksalt, det är ju mer om tårar :)
Hoppas det går över snart!
Kram