Hejhej!

Idag är det söndag och det är typ den första söndagen sen i julas som jag är hemma hos mig själv. Jag och Flo var på tjejmiddag igår hemma hos Vanessa långt ut i Brooklyn, och idag har vi beslagtagit tvättmaskinen, gått till trader joes och handlat mat, städat rummet, rensat garderoben, skickat iväg skattepapperskit och jag har meal preppat för veckan, och lite för veckan efter det också. Ikväll ska jag hänga med Will och efter det ska jag läsa lite och förbereda inför skola imorgon. Sista veckan innan alla finals och sen har jag spring break! 
 
Skolan går bra och är rolig. Den här terminen har varit sjukt intensiv känslomässigt, och fysiskt med tanke på hur sjuk jag varit i över en månad nu. 20 dagar med antibiotika och jag hostar fortfarande, är snorig och trött heeela tiden. Sen är det så mycket som förändrats utanför skolan som jag måste jobba med, men jag är verkligen på den bästa platsen för att få göra allt det. Så många otroliga människor runt mig. Kan verkligen inte fatta att jag snart gått ut ettan här. Ska njuta varenda minut som är kvar av den här terminen. Efter spring break har vi inte lektioner längre, utan bara rep med scener. Ser så sjukt mycket fram emot det, att få använda allt vi lärt oss och bara fokusera på det. Wiiwiiwi. 
 
Nu ska jag fortsätta min produktiva dag, blåsa mitt hår och klä på mig nåt värdigt innan jag springer ner till Will. Kanske går på bio ikväll också! Tjohej!
 
 
 

Hej alla tusen följare

Hello Boyos! 
 
Tusen år sen jag skrev här. Ungefär allting som kan hända i ett liv har hänt sen sist. Förutom barn, typ. Jag har inte fött barn. Eller blivit gravid för den delen heller. Så här kommer en liten dos av bilder...
 

Min roomie Flo och jag, den här bilden tog vi innan jul. 

Förra veckan låg jag på sjukhus i 4 dagar. Urinvägsinfektion som spritt sig till njurarna och var på väg till hjärtat mitt, så jag låg med ca 40 graders feber i 4 dagar och väldigt ont i njurarna och väldigt mycket dropp och antibiotika. 


Och dom här bilderna tog jag nyss. Jag sitter och dricker en vas med kaffe, pluggar och väntar på att Bibi ska komma förbi och skvallra om det senaste. 
 
Skolan går väldigt bra just nu, jag lär mig och utvecklas och lägger ihop alla verktyg från alla olika ämnen med varandra. Det är roligt och min Actinglärare och jag börjar hitta varandra. Hans mission just nu är att försöka få mig att släppa ut all ilska jag har i kröppen, vilket är sjukt obehagligt men väldigt befriande. Jag behöver öva på att inte dölja allt jag känner med ett leende eller skratt, jag behöver släppa ut det jag känner. Han sa till hela min klass "Om MoaLee framöver förvandlas till en total bitch, låt henne! Det är jag som har bett henne om det" Haha :). Så jag övar på att inte vara så himla artig. Jag försöker släppa ut mitt filterlösa inre, så beware! 
 
Nu ska jag plugga vidare. HEJDÅ.