Hej Gina!

Jag fick ju en kommentar från dig om att du ville träffas. Jag lovade ju att vi skulle hänga & käka middag & gå på bio (med lite bättre tidsmarginal än sist). Sen lovade jag ju att du skulle få dina födelsedagspresenter också! 

Jag lovar fortfarande allt dehär. Nu är kruxet bara att få till en bra dag! Nu i helgen blir lite knepigt, för då ska jag & Petter vara barnvakt åt mina småkusiner på lördagen och sen flytta in i vår nya lägenhet på söndagen! Helgen efter det (alltså 7-8 december) kommer vi att behöva bygga bokhyllor och köpa möbler till den nya lägenheten, men helgen efter det (!) alltså 14-15 december har vi ingenting planerat! 

Jag veeet att det är ganska långt dit, men det är det enda som verkar funka eftersom vi ska flytta & dona.

SÅ - funkar lördagen den 14 december eller söndagen den 15 december för dig? Kolla med mamma & pappa och hör av dig (eller skriv en kommentar, så hör jag av mig.) 

Annars får vi försöka få till en vardag när jag slutar tidigt och inte tränar efteråt! Men det vore mysigt att ha en heldag på en helg! Hör av dig! Pussgurka! 


 

ps. min blogg är alltså i vanliga fall ingen kontaktannons för släkt-dejting men jag gör ett undantag för tjorven på bilderna! ds.