SöndagMåndagTisdag

SÖNDAG:

Hualigen. 
 
Jag kom tillbaka till Los Angeles i tisdags. Har bott här hos Erik sen dess. Vi har inte gått o lagt oss tidigare än 6 på morgonen någon gång. Första kvällen satt vi o försökte göra musik, men pratade hela natten istället. Sen har det varit en hel del party. 
 
Men idag har Erik börjat jobba igen och allvaret drar igång. Han (och jag) behöver återhämta oss. Vi har verkligen haft svinkul, men det får inte bli för mycket av det gooodaaaa. 
 
HUR SOM HELST. 
 
Det är så många intryck och mycket att ta in. Det är lite låtsasvärld över LA, det är både nackdelen och charmen med att vara här. Idag är förövrigt första dagen med sol och värme. Har konstigt nog varit dåligt väder varje dag jag varit här. 
 
Idag kommer Elina hit till LA också :))::))))))

MÅNDAG: 
 
Jag, Erik & Ray käkade veganmat på nåt ställe på Franklin, (ooh, jag kan alla ställen här och slänger mig med gatnamn fast jag själv inte har en aning om vart dom är nästan.) sen tog jag en promenad bort till Sunset (märker ni??!??!:)) för att möta Elina på In&Out (hamburgarhak) och köpa skor på andra sidan vägen. Det blev inga skor för min del, men jag & Elina satt o pratade i jääättemånga timmar innan vi skiljdes åt och åkte hem. 
 
TISDAG: 
 
Tommy drog ut mig och Erik på "hajk" (amerikanarna kallar det för 'hajk' att ta en promenad i uppförsbacke typ.) i morse. Vi gick runt i hollywood hills i lite mer än en timme, innan jag och Erik tog en taxi till ett mysigt brunchställe, åt för mycket, åkte sen till Beverly Hills för att Erik skulle till en kiropraktor som lyckades ställa Eriks mörbultade kropp till rätta efter krocken. Just nu går han runt här hemma i huset och ba "kolla moa! kolla. kolla hur jag går. ställ dig upp! jag e typ längre nu! kom o jämför. kolla! jag slår i huvudet här nu! kolla!". 
 
Skämt åsido. Han är piggare och gladare och det är skönt att se. Kiropraktorn gjorde ett bra jobb helt enkelt. Nu sitter Erik o jobbar medan jag lånar studion här nere och ska försöka göra lite musik. 
 
Jag är nästan fortfarande trött efter fest-veckan, så det blir nog en tidig kväll ikväll också. På söndag åker Erik till New York och sen åker han hem till Sverige några dagar senare. Får se vad jag hittar på då! Italien kanske...? 


Bilder kommer en annan gång!