Geografi bah

Så tills för ett par dagar sen trodde jag att Indonesien var en världsdel och att Bali var ett land. Fortfarande osäker, men nu tror jag att jag förstått att Bali är en provins (vad är provins????????????? En stat? Hjälp.), att Indonesien är ett land och att det landet ligger i världsdelen Asien. 

BESVIKEN. 

Trodde att jag skulle få besöka 4 världsdelar men det blir bara 3 (tror jag heheheh). Om jag inte flippar ur i slutet & drar till Antarktis. 

Nu är jag i Asien, sen flyger jag till NZ o det ska väl ligga i Oceanien. Eller är det ett hav? Nä. Oceanen är havet. Indiska oceanen. Eller? Hah! JAG HAR JÄTTEBRA BETYG!!!!! Hur som helst, sen sticker jag till Amerikat. 

(Skäms du nu pappa?:) 

Just nu är jag på ett försenat plan som förhoppningsvis ska ta mig till kuala lumpur, där ska jag hänga hela dagen o sen åka vidare till Bali (provinsen som ligger i Indonesien som ligger i asien alltså.). 

Helt o hållet osäker på om jag ska publicera dehär inlägget o blotta min dumhet, eller leva i det förljugna inför er, mina kära fans. 

Ska, med bra internet tillgängligt, skriva en ordentlig utvärdering om Burma. Och Indien också kanske.. Får se när det händer! 

Puss & kram.