Cykelkrasch å till å me dålig hårdag

Idag kl 12.00 gick jag på ett boxningspass och jag skakar fortfarande i högerarmen. Klockan e 22.10.

MEN VA KUL DE VA! Hamnade i par med en superduktig tjej som lärde mig massor och som va typ 20cm längre än jag så när hon skulle slå på mig fick jag stå på en pall.

En annan kul sak- i måndags var jag tröttast på jorden; fortfarande halvsjuk, snorig, hosta, en hel jobbig dag på jobbet, pms och dessutom dålig hårdag. Hade liksom en klump i halsen hela dagen som bara ville ut och hem å spela Sims.

Hur som helst- när jag cyklade hem från jobbet i mina pilotglasögon som blir mörka i solljus (det var soligt på morgonen och då är dom svarta men givetvis mulet när jag skulle hem så färgen var väl sådär ljusgrå och jag såg ut som John Lennon.) så fastnade mitt skosnöre i pedalen på cykeln. Så jag tänkte stanna å trassla bort det. Saktade in. Insåg att jag ju satt fast i pedalen och var, precis utanför en säkert fullsatt uteservering på Medis, tvungen att ramla. Tog emot mig själv i mitt långsamma fall med båda händerna och grät av trötthet redan innan jag kommit till marken.

Sen skrattade jag när jag kom hem.

Nu har jag precis städat hela lägenheten in i minsta hörn, gjort en god tonfisksallad och ska njuta av att bara inte göra någonting alls. Och sova.

Puss! Imorrn ere EXAKT två veckor till semester!