Största delmålet avklarat!

 
 
Igår, 29 oktober, nådde jag ett av de största målen jag haft med hela den här cirkusen. Jag skickade in en ansökan till Juilliard School i New York. Jag är helt och hållet slut i huvudet idag, både tom och upprymd. Hjälp vad jag har lärt mig mycket grejer!?!
 
Nu ska jag bara hålla tummarna för att dom gillar mina monologer och vill veta mer om mig. TÄNK om jag får komma på audition i Januari???????? Tänk!! *ser framför mig hur dom ba WOW! NYA INGRID BERGMAN E HÄÄÄÄRA! å jag ba: :)))))*...
 
Oavsett vad som händer nu, är jag så otroligt glad över att jag har gjort allt det här. Vilken grej ju. Ska försöka smälta lite, och sen fortsätta skicka ansökningar till andra skolor under dagen. Det är ett jäkla jobb att ens skicka in själv ansökningarna, trots att jag i princip har allt material färdigt. Igår hann jag med två skolor, och en massa förberedelser inför några till. 
 
Så... Idag hinner jag nog med 5 till???? heheheh. Jag återkommer om det. Men hur som helst. Wow. 
 
 
 
 
 
Har så otroligt mycket bilder på mig själv efter allt det här. Måste faktiskt erkänna att det var riktigt svårt att se mig själv på film/bild i början. Men nu känns det inte alls jobbigt??? Har liksom blivit lite kompis med hur jag ser ut?? Efter 23 år i livet kanske det ändå var dags???
 
Får väl försöka portionera ut allt successivt här på bloggen så att ni får se hur *härlig* jag är! 
 
Puss!