Finals Coming Up!

Kommande vecka är vår sista fulla vecka, veckan efter har vi bara några lektioner och assessments och sen är det juuuuullooov! Jag ÄLSKAR att gå i skolan! Det här är det bästa jag gjort nånsin ever hela nånsin. 
 
Det ska bli så himla mysigt att få komma hem och kela med alla därhemma, men jag vet redan nu att jag kommer längta tillbaka hit. När jag är i sveriga ska jag njuta så himla mycket av all natur, längtar ihjäl till att ta springturer på grusvägen hemma och promenader med lille Bossekatten. Jag längtar till julskinka, mammas goda mat som är lagad på riktigt och mitt stoooora reeeena sovrum! Och min bästis Carolina som jag snackat med i två timmar idag! 
 
Jag har haft en jättebra vecka i skolan, mycket som händer och förändras och utvecklas och jag känner mig starkare och känner mer och mer självförtroende och lugn hela tiden. Jag njuter verkligen varje dag. Schukt va. 
 
Igår kom första snön och det sprang runt massa fulla tomtar på stan, det är tydligen en grej dom gör här - klär ut sig till tomtar och försöker bli så fulla som möjligt... En gång om året. Skitobehagligt haha.
 
Anyhow. Ville bara säga hej! Jag försöker ta mig igenom A Long Days Journey Into Night och den är riktigt seeeeeeg. Min irländska kompis sa "it's ass gravy" om den. Vanligtvis är det roliga scripts som vi läser men den här var riktigt tråkig. Wä. Måste fortsätta! Mycket att göra nu sista veckan :)