Veckan

 
 
Ähmen här sitter jag helt casual i mörkt läppstift som var svinlätt att måla på och kom precis innanför läpplinjen på en gång.. :))):):)..
 
Blev rastlöst häromdagen så jag tog på mig min overall och promenerade rätt ut i skogen och la mig i snön och kollade på exakt det här
 
Simon och jag körde ut mamma och pappa till Arlanda för att vinka av dom innan dom sticker till Burma i en månad.
 
Min mest romantiska dröm om att ha en vän som bor på ett tak har gått i uppfyllelse. Bästis Alice har flyttat in i en liten takkoja på söder och exakt det här var min utsikt i måndags. Kommer vara där varje dag hela våren och sommaren. 
 
Har sålt en massa junk på Tradera också. Första gången, därför värt att fota och blogga om!!!!
 
Most important of all: Såhär såg det ut när jag kom hem från jobbet igår. Petter hade köpt blommor och paket för att vi firade 4 (fyra!!?) år igår! I sommar är det SJU år sen jag slutade ettan i gymnasiet!!!!!!!??????? Kan börja gråta av tankar som dessa. Fasen.Menmen. Kul med kille i 4 år iaf, yayy. 
 
<3<33<<33<3<<3<3 Skoja. I helgen jobbar jag och så kanske vi hinner med lite annat skoj. Petter skrev sin sista tenta idag och har härmed klarat Tekniskt basår på KTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så glad för detta pga nu kan vi umgås igen pga allt plugg är slut. Okej ska sluta skriva. Puss!