Petterhelg!

SÅ! På söndag den 5 november fyller Petter 25 år, och eftersom omständigheterna är som dom är så fick vi förskottsfira med en resa till New Yorkan för Petter!
 
SÅ! (igen) Onsdag kväll mötte jag honom på JFK, sen tog vi en uber tillbaka till hotellet som jag hade gjort i ordning med bubbel och tilltugg och ljusslingor till och med!!
 
Så, här låg han kvar o segade medan jag gick till skolan på torsdag morgon (obs ljusslinga bakom = min)
 
:) 
 
När jag var i skolan fick han gå runt och göra New York på egen hand, vilket verkade gå super. Jag hade gjort en karta och ett häfte med grejor han kunde hitta på. Sen när jag slutade skolan möttes vi upp, tog en drink i ett snurrande torn som heter The View och ligger mitt på time square, käkade burgare och bara pratade skit. 
 
Shake Shack! 
 
I fredags gick jag också i skolan, Petter vandrade runt i Central Park och efter skolan hade vi bokat bord på Keens Steakhouse. 
 
Jag äter inte särskilt mycket rött kött längre, så den här galna middagen blev en chock för både smaklökar och magmun och magsäck och psyke titta bara!!!! 
 
Och så blev de lördag!! Jag började skolan 11, så vi han käka bagel på mitt favvoställe och ta en kaffe i Madison Square Park, precis där jag bor. Sen hade jag lektion i några timmar.
 
Här bor jag :) Näst högst upp med fönster hitåt! Bruna byggnaden till höger är skolan:) 
 
Efter skolan åkte vi upp till 'Top of the Rock' som enligt många (och numer mig själv) är bästa utsiktsstället om en önskar se heeeela manhattan och även långt utanför manhattan. Dessutom ser man åt både central park-hållet och även mot empire state och staaaan. Kolla då!
 
 
Larviga va!!
 
:)<3:).9#<<3<3
 
By night:)
 
Isrinken precis vid Rockefeller och Top of the Rock :)
 
På kvällen mötte vi upp mina kompisar och drack massa öl och dansade på klubb!
 
På söndagen checkade vi ut, tog en rundtur hemma hos mig och inne i skolan. Vi käkade amerikanska pannkakor på Diner, sen åkte vi upp till the American Museum of Natural History och kikade, väldigt kul faktiskt.
 
 
 
 
 
Vi käkade middag på California Pizza Kitchen, grät ungefär var femte/tionde minut hela dagen över att Petter snart skulle åka. New York grät också, det SPÖregnade på ett helt sjukt sätt hela dagen, utan avbrott.
 
 
Hans plan gick hem söndag 23.30. Sjukt jobbigt att säga hejdå, men nu är det liksom halvtid! 6 veckor har gått och om ca 6 veckor ses vi igen till jul. Perfekt!
 
Nu måste jag.... drumroll.... PLUGGA! Hejdå.
 
 
 
 
Anonym

Härliga dagar och fantastiska bilder! Ni är så fina❤️😍