Dans! Konsert! Här bor jag!

Hallå! 
 
I lördags träffades vi nästan hela klassen uppe på upper west side på en roof top. Vi käkade pizza, drack lite vin och sen gick vi ut och dansade på en klubb som hette Berlin som låg i East Village. Jag dansade mig dyngsur och var hemma 5 på morgonen. Sjukt roligt! East Village är lite av ett favoritställe hittills, påminner rätt mycket om Söder i Stockholm. 
 
På Torsdag ska jag på Mura Masa! Det ska bli så sjukt kul. Min room mate är tokig i Mura Masa och började skrika som en toka när jag berättade att jag såg att konserten är på torsdag. 
 
Idag är det Columbus day vilket innebär ledigt, och imorgon är jag också ledig eftersom jag går i skolan på lördagar. Det behövs lite ledigt faktiskt! Måste hinna ikapp med lite läsning och andra skolgrejor. 
 
Hur som helst. Jag har fått lite bilder skickat till mig från min hejdåfest som jag hade några dagar innan jag flyttade hit. Så himla mysigt. Kolla!
 
 
Här bor jag! I det här huset på våning 12! Nästhögst upp! Med fönster på kortsidan och ett på långsidan. Och byggnaden till höger med vita stora fönster är min skola! Och den lysande byggnaden bakom är Empire State Building!