En månad New Yorker & första scenen!

Ah okej så massagen jag och Mille fick igår var helt sjuk. Jag trodde att hon som masserade mig ville göra en Lucy Liu i Charlie's Änglar och mer eller mindre ta livet av mig (SE BILD NEDAN OK?:)
 


Jag har inte bett någon kolla men jag är övertygad om att jag är stora blåmärken på ryggen. Det kändes som att hon flyttade på mitt skelett och hittade varenda liten knyt, knot och knuta och tryckte på dom så mycket att dom till slut ba nej nu ger vi upp och drar det gjorde så jävla ont!!
 
Happy to be alive som de säger här efter varje övergånsställe :')) Eller det gör dem inte men de borde. 
 
Aja. Idag fick vi våra första scener!! Så spännande! Hittills har vi gjort mycket repetition, enligt en teknik som kallas Meisner Technique (<--länk för den som är intresserad av att läsa mer!). Det har varit roligt och utvecklande men det känns sjukt kul att få sätta tänderna i en roll!
 
Så! Min första scen är ur en pjäs som heter "Middle of the night" av Paddy Chayefsky. Jag ska spela rollen Betty och min motspelare är min klasskompis Kip som ska spela George - min man som jag vill skilja mig ifrån för att jag har hittat en äldre och bättre man. Nervigt och jättejättekul! 
 
Imorgon är det torsdag vilket innebär att jag och min roomie ska ut och dansa till Mura Masa! Jag är så peppad att det pirrar i min mage. Hur som helst. Är mer ikapp nu. Har läst scener och en pjäs och skrivit massor nu under dagen. Ska läsa en till pjäs, en kortis, innan lördag morgon, sen ska reread en som jag redan läst för att kunna göra en bättre script analysis - en kurs som är fett nödvändig, svår och väldigt väldigt viktig. Så roligt att jag kommer få lära mig att läsa böcker och tolka karaktärer på ett helt nytt sätt. 
 
Förresten hörrenini! Imorgon/idag (torsdag) har jag varit här i 4 veckor! Trivs! Och om exakt två veckor till kommer Petter för att hälsa på mig/fira hans 25-årsdag! Längt! 
 
Nu ska jag packa ihop och lägga mig. Har köpt en skitmysig ljusslinga för mer mys och för att kunna läsa i sängen. Titt!