Helgen!

Söndag! Idag tog jag tunnelbanan långt ut i Brooklyn. Jag vaknade sent och såg att alla ni därhemma lagt ut vackra höstbilder på kantareller, sjöar och natur. Blev lite hemlängtig och ville också få vara i skogen. Menar verrrrrrrkligen inte att klaga, älskar att bo här, men miljön mitt på Manhattan med tjock, varm luft, avgaser och ständiga ambulans/polis/brandkårssirener kan bli lite mycket för en bonne som ja shälv. 

Hur som helst! Mötte upp en gammal kompis, Sebastian, som bott här i typ två år. Han visade mig runt i Prospect Park där det fanns både sjöar och pågående matmarknader. Lyckades tydligen inte ta några bilder, men det var hur som helst skönt att få komma ifrån stan en stund:) 
 
Igår var det fest i campushuset, vilket är absolut förbjudet. Haha. Jag gick dit, sen insåg jag att jag inte ville dricka ren vodka ur plastglas, så jag köpte popcorn och la mig i sängen och kollade på serier. Perfekt! Min frulle the other day! Mysigt va! 
 
 
Såhär har både fredag och lördag kväll sett ut för mig :) har börjat kolla på 13 reasons why och är helt fast. Ska fortsätta kolla sen, men måste plugga lite först. 
 
Igår under teaterhistorielektionen fick några prova på det här med masker. Skitroligt! Vi ska sätta upp lite scener från klassiska pjäser. 
 
Utanför Prospect Park idag:) Älskar Brooklyyyyyyn.