Lördag-Söndag

Okej jag vill bara skriva snabbt för sen måste jag plugga och sova! 
 
Helgen var så himla himla mysig!!! Jag, Mille och Mathilde åkte till Long Island, hem till Tori, och käkade pizza, choklad och drack vin. Sen sov vi i helt otroligt sköna sängar (min säng är bara en resårmadrass utan madrasskydd eller bäddmadrass och jag känner fjädrarna genom mitt tunna lille lakan och har till och från blåmärken pga sängen, men jag sover ändå så djupt så det gör inget ville inte gnälla ville bara säga att det kändes helt fantastiskt att sova i en riktig säng i ett riktigt hem!!!!) med riktiga sängkläder och när jag vaknade och såg ut genom fönstret fanns där träd!!! Ni förstår inte hur härligt det kändes. 
 
Tori's hus är det första amerikanska hem jag nånsin besökt och hon bodde så himla fint. Kommer med största sannolikhet åka tillbaka dit hundra gånger. 
 
I söndags tog vi Tori's bil till en gård (farm?) där det pågick s.k. "Fall Festival". Fölk åkte dit för att plocka pumpor och "mjölka kor" (dvs, mjölka en ko gjord av plank. det framgick inte på flyern.). Sen åkte vi till en sån där riktig Diner och käkade maaaat. 
 
Kolla bilderna nu då! Måste sova! På onsdag kommer Petter!!!!