Hej igen!

Okej hörni. Bloggen avtog lite, men nu känns det som att det finns både mer tid och energi igen, så here goes!!
 
Förra året startade jag ju om den här bloggen lite. Jag bestämde mig för att lägga ett år på att söka till olika högskolor och universitet. Jag gjorde upp en plan, spelade in monologer på film och skickade till olika skolor i USA. Jag siktade högt och hade egentligen inga förväntningar alls.
 
21 April hade jag en audition bokad på Sheraton precis vid centralen i Stockholm. En jury från The American Academy of Dramatic Arts, en av New Yorks äldsta skådespelarutbildningar, mötte mig i dörren och jag var så sjukt nervös. Jag kände att jag inte hade någonting att förlora eftersom jag aldrig någonsin varit på audition förut. 
 
Jag förberedde mig på någon slags Idol-situation, med några personer i en jury som skulle sitta med armarna i kors och bedöma mig från topp till tå med tveksamma miner, MEN, istället möttes jag av en vänlig, skarp och jävligt inspirerande person som hetter Susan Pilar. Det var hon och jag i rummet och min audition gick helt enkelt väldigt bra. Det som gjorde mig så förvånad var att det verkligen var riktigt roligt.
 
Ungefär tre-fyra veckor senare fick jag detta på mailen.
 

Jag var helt nyvaken och öppnade mailen på telefonen, såg i inkorgen att jag fått mail från skolan och försökte hitta någonstans där det stod "tack för din ansökan men nej tack..." men det stod bara Congratulations! överallt. Jag slutade helt att fungera, grät, hulkade, ringde mamma och pappa och petter och var totalt i chock. Se nedan bara :)):))))):)

 
På kvällen firade vi. Petter hade köpt Champagne och det var soool på vår annars skuggiga balkong. SAMMA dag fick Petter veta att han fått förstahandskontrakt på en studentlägenhet i nyproduktion på Kungsholmen. Det är i den lägenheten jag nu sitter i och skriver. Så himla fint här. 
 
Anyway! På lördag har jag Hejdå & Hurra-Party. Eftersom jag fyller år på söndag slog jag ihop farvälfest med födelsedagsfirande. Det snurrar i hela huvudet och kroppen känns helt förvirrad. Om en vecka och en dag bor jag i New York. VA!
 
Mamma och jag har laddat med en sista minuten-resa i Grekland förra veckan. Mer bilder kommer:)