I'm still in NYC.

Nu har jag bott på 118 Madison Avenue i en hel vecka! Förresten, ni kan skicka brev till mig på den här adressen! Skriv: MoaLee Hassle, 118 Madison Avenue, 10016, New York, New York, USA.  Kom igen! Skicka brev! 
 
Jag trivs verkligen med att bo på campus. Det hade varit så sjukt ensamt att bo i en lägenhet utanför stan. Att bo såhär gör att jag hela tiden håller igång, pratar med någon, pluggar och är allmänt aktiv vilket är ett bra sätt att distrahera stunder av hemlängt:))
 
I onsdags nådde jag lite botten, kände mig sjuk och ynklig och ville bara ligga under täcket och bli kliad på ryggen som en liten femåring. Jag tog tunnelbanan upp till toppen av Central Park, till en stor sjö som finns där och ringde hem, promenerade runt, hittade sköna löprundor, och tog mig sakta men säkert hemåt. Jag var borta i flera timmar. Köpte amerikanska tabletter mot förkylning så nu mår jag bättre haha. 
 
Som en kille i tvåan sa "If you're having a bad day, just remember where you are - there are worse places to have a bad day in than in New York City". Så jag försökte tänka så, trots att det var en motig dag så är jag ändå här och gör det här som jag drömt om så länge. 
 
Dagen slutade bra, med ett stort glas prosecco och en roof top ett kvarter hemifrån. Kolla nu på alla bilder! En utvärdering av lektionerna jag haft senaste veckan kommer nästa inlägg... nu måste jag rusa till lektion- Acting 1. Går i lördagsskola här.. :))
 
 
 
 
 
 


 
Puss & kram!
Isabell Hedberg

Du gjorde helt rätt, det bästa när man får hemlängtan är att ge sig ut och ta vara på det som man inte kan göra hemma :)

Maria

Haha underbart, precis som du vill ha det 👌🏻😄

Maria

Haha underbart, precis som du vill ha din prosecco 👌🏻😄

Maria

Haha härligt, precis som du vill ha din prosecco 😉