Hejhej!

Idag är det söndag och det är typ den första söndagen sen i julas som jag är hemma hos mig själv. Jag och Flo var på tjejmiddag igår hemma hos Vanessa långt ut i Brooklyn, och idag har vi beslagtagit tvättmaskinen, gått till trader joes och handlat mat, städat rummet, rensat garderoben, skickat iväg skattepapperskit och jag har meal preppat för veckan, och lite för veckan efter det också. Ikväll ska jag hänga med Will och efter det ska jag läsa lite och förbereda inför skola imorgon. Sista veckan innan alla finals och sen har jag spring break! 
 
Skolan går bra och är rolig. Den här terminen har varit sjukt intensiv känslomässigt, och fysiskt med tanke på hur sjuk jag varit i över en månad nu. 20 dagar med antibiotika och jag hostar fortfarande, är snorig och trött heeela tiden. Sen är det så mycket som förändrats utanför skolan som jag måste jobba med, men jag är verkligen på den bästa platsen för att få göra allt det. Så många otroliga människor runt mig. Kan verkligen inte fatta att jag snart gått ut ettan här. Ska njuta varenda minut som är kvar av den här terminen. Efter spring break har vi inte lektioner längre, utan bara rep med scener. Ser så sjukt mycket fram emot det, att få använda allt vi lärt oss och bara fokusera på det. Wiiwiiwi. 
 
Nu ska jag fortsätta min produktiva dag, blåsa mitt hår och klä på mig nåt värdigt innan jag springer ner till Will. Kanske går på bio ikväll också! Tjohej!