Hej alla tusen följare

Hello Boyos! 
 
Tusen år sen jag skrev här. Ungefär allting som kan hända i ett liv har hänt sen sist. Förutom barn, typ. Jag har inte fött barn. Eller blivit gravid för den delen heller. Så här kommer en liten dos av bilder...
 

Min roomie Flo och jag, den här bilden tog vi innan jul. 

Förra veckan låg jag på sjukhus i 4 dagar. Urinvägsinfektion som spritt sig till njurarna och var på väg till hjärtat mitt, så jag låg med ca 40 graders feber i 4 dagar och väldigt ont i njurarna och väldigt mycket dropp och antibiotika. 


Och dom här bilderna tog jag nyss. Jag sitter och dricker en vas med kaffe, pluggar och väntar på att Bibi ska komma förbi och skvallra om det senaste. 
 
Skolan går väldigt bra just nu, jag lär mig och utvecklas och lägger ihop alla verktyg från alla olika ämnen med varandra. Det är roligt och min Actinglärare och jag börjar hitta varandra. Hans mission just nu är att försöka få mig att släppa ut all ilska jag har i kröppen, vilket är sjukt obehagligt men väldigt befriande. Jag behöver öva på att inte dölja allt jag känner med ett leende eller skratt, jag behöver släppa ut det jag känner. Han sa till hela min klass "Om MoaLee framöver förvandlas till en total bitch, låt henne! Det är jag som har bett henne om det" Haha :). Så jag övar på att inte vara så himla artig. Jag försöker släppa ut mitt filterlösa inre, så beware! 
 
Nu ska jag plugga vidare. HEJDÅ.