Skola, jobb, skola, jobb, LA.

Hej! 
 
Idag är jag hemma från skolan. Det har jag inte varit sen jag var inlagd på sjukhus i vintras. Det känns så konstigt att inte ha några planer annat än att plugga. Har varit i skolan, jobbat, skolan, jobbat, skolan, jobbat etc enda sen jag kom tillbaka till NYC efter sommaren. Väldigt intensivt men roligt. Så idag valde jag att vara hemma och bara ladda. Showen som jag är produktionsassistent för har premiär den här veckan, så det kommer inte direkt bli lugnare och jag har massor av manus att läsa och massor av monologer att lära mig. BUSY men KUL. 
 
:) 
 
Jag var i LA i början av oktober för att överraska Simon och få några lediga dagar och miljöombyte. Så himla mysigt. Jag älskar New York men jag behöver soooool, och jag lyckades få en liten bränna som jag planerar att behålla fram till jul. Eller helst till nästa sommar. Hatar att vara blek. Men det är ju inte news för någon som känner mig. 
 
 
 
Ser ni Hollywoodskylten där bakom? Vi hajkade upp till den en morgon. 
 
Har heller aldrig riktigt fattat att jag och Simon är så här lika. Trist att jag blev den som inte fick några läppar. 
 
Under dagarna låg jag mest och latade mig i solen. Den här dagen somnade jag i solen och brände ena sidan av kroppen. Halva magen blev röd och halva vit:) 
 
SOL! 
 
Och en helt annan bild som är tagen uppe på mitt tak här där jag bor i Washington Heights!